Advies en consultancy

AVDIS voorziet in advies en consultancy voor uw AV en ICT projecten of ondersteuning in de voorbereiding van bijvoorbeeld een aanbesteding.

AVDIS heeft vele jaren ervaring met complexe AV- en ICT projecten. U kunt dan denken aan de inrichting van presentatie ruimtes (Large Displays, Video Wall en LED walls), audio- en video toepassingen, inrichten van uw server ruimte, camera beveiliging omgevingen en control room inrichting, intelligente stroomvoorziening, control desks en KVM oplossingen.

Voor een project advies maken we een volledige inventarisatie van wensen en eisen. Deze wensen en eisen kunnen uiteraard verschillen binnen de afdelingen van uw organisatie. Daardoor is het noodzakelijk om mogelijk uiteenlopende doelstellingen of tegenstrijdige belangen duidelijk te krijgen. Na deze inventarisatie zullen we een uitgewerkt advies geven voor een mogelijke oplossing. Deze oplossing kunnen we vervolgens uitwerken met daarbij behorende specificaties en we voorzien eventueel in een proof of concept.

Naast het project advies kunnen we de project planning voor u uitwerken en leveren we indien gewenst het volledige project management. 

U kunt hierbij denken aan de volgende soorten projecten:

- Video Wall projecten
- Presentatie of Conferentie ruimtes
- KVM oplossingen
- Power Management & Environmental monitoring voor uw server ruimte of data center 
- Volledige Control Room oplossingen inclusief control desks en inrichting.

AVDIS kan u assisteren bij en adviseren over het opstellen van een RFI-RFQ of aanbesteding.
Hierbij kan een heldere en professionele uitvraag worden geformuleerd waarna u de markt kan verkennen en tot een uiteindelijke RFQ kunt komen.

Wij hanteren een starttarief van 95,- EUR excl. BTW per uur maar maken graag een afspraak en een bijbehorende project advies offerte.