Datapath Aetria, Control Rooms made simple

Kies Aetria voor een complete controlekamer oplossing


Aetria is ontwikkeld voor de meest uitdagende en complexe toepassingen en maakt het leven van systeemintegrators en operators van controlekamers gemakkelijker.

De intuïtieve gebruikersinterface zorgt ervoor dat operators zich kunnen concentreren op hun kerndoelen, in plaats van hoe ze de technologie kunnen laten werken. Het stelt hen in staat met grotere efficiëntie en focus, essentieel in missiekritieke omgevingen.

Systeemintegrators krijgen de vrijheid om eenvoudig de juiste controlekameroplossing te ontwerpen en in te zetten door een gestructureerd proces te volgen met naadloze integratieopties.

Bovendien wordt de configuratie van alle connectiviteit met werkstations, videowalls, bronnen, lay-outs en sjablonen beheerd en bediend vanuit één enkele interface. Zo zijn controlekamers bedoeld.

Neem contact ons op voor een afspraak en meer informatie!

 

 

 

 

Aetria

Uitgebreide en uniforme interface


Aetria Command Center, gelegen in het hart van Aetria, biedt een uitgebreide, uniforme interface voor systeemintegrators om oplossingen voor controlekamers te ontwerpen, beheren en bedienen.

Eenmaal geconfigureerd, gebruiken control room operators Aetria Command Center om snel en eenvoudig de bronnen die ze nodig hebben in realtime te bekijken op elk aangesloten display-oppervlak.

Met ingebouwde bewaking en diagnostiek zorgt Aetria Command Center ervoor dat alle componenten van het Aetria-systeem naar behoren functioneren en geeft realtime waarschuwingen om een ​​snelle oplossing mogelijk te maken als zich problemen voordoen.

De vrijheid om te ontwerpen

Aetria Designer is de speciale ontwerpsoftware voor Aetria-oplossingen. Het wordt gratis aangeboden en kan op elk Windows 10-systeem worden geïnstalleerd.

Ontwerpen kunnen worden gemaakt zonder verbonden te zijn met een netwerk, waardoor het gemakkelijk is om altijd en overal ontwerpen te maken, te beoordelen en goed te keuren.

Datapath Aetria Control Room oplossing

Enkele alles-in-één applicatie
Aetria Command Center biedt een enkele, gecentraliseerde applicatie voor het volledige end-to-end ontwerp, beheer en controle van connectiviteitsoplossingen voor controlekamers.

Elke bron, elk scherm, elk moment
Met Aetria Command Center is elke bron multicast, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om meerdere exemplaren van elke bron naar elk aangesloten werkstation of videomuur te sturen wanneer en wanneer dat nodig is.

Project importeren
Projecten die in Aetria Designer zijn gemaakt, kunnen direct worden geïmporteerd in Aetria Command Center, zodat ontwerpen kunnen worden beoordeeld en goedgekeurd voordat hardware wordt aangeschaft en geïnstalleerd.

Webgebaseerde beheerinterface
De intuïtieve webgebaseerde interface stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig alle vereiste kamers en locaties, videowalls en displays, operatorwerkstations en beschikbare bronnen en inhoud in te stellen.

Bronbeheer eenvoudig gemaakt
Met unieke functies voor bronbeheer en identificatie maakt Aetria Command Center het beheer van honderden bronnen eenvoudig. Voor elke bron kunnen gebruikers beschrijvende namen toewijzen en tekstlabels toevoegen (weergave op het scherm) om snelle identificatie mogelijk te maken.

Bijsnijden is beschikbaar om interessegebieden binnen een bron te selecteren. Gebruikers kunnen ook banners maken om aanvullende informatie toe te voegen aan videowalls of displays, en randen en kaders kunnen aan bronnen worden toegevoegd om ze snel te markeren, te groeperen of te identificeren.

Sjablonen en lay-outs
Met behulp van de ingebouwde sjabloon- en lay-outfunctionaliteit kunnen gebruikers met één klik aangesloten videowalls of werkstations vullen met meerdere bronnen.

Lay-outs zijn eenvoudig te ontwerpen met behulp van de interface voor slepen en neerzetten, en opgeslagen lay-outs kunnen met andere gebruikers worden gedeeld.

Elke lay-out kan worden weergegeven op elk aangesloten display-oppervlak van elk formaat, van een grote videomuur tot een enkel operatorscherm.

Veiligheid eerst
Gebruikersaccounts en machtigingen worden geconfigureerd in Aetria Command Center door de toegewezen systeembeheerder(s). Elke geconfigureerde gebruiker kan toegang krijgen tot individuele bronnen en schermen om volledige toegangscontrole te geven over alle activa in het hele Aetria-systeem.

Monitoring en diagnostiek
Met ingebouwde bewaking en diagnostiek biedt Aetria realtime bewaking van alle aangesloten apparaten, wat zorgt voor een soepele werking en een snelle reactie als zich problemen voordoen.

Makkelijke installatie
Aetria Command Center wordt voorgeïnstalleerd geleverd op ons goedgekeurde 1U rack-mount apparaat voor snelle en eenvoudige installatie.