Aligo – Intelligent AVoIP

Aligo, de AV over IP-oplossing van Datapath, biedt 4K-content van onberispelijke kwaliteit via een 10G-netwerk en tegelijkertijd gecomprimeerde streams op 1G-infrastructuur, wat een ongekende kwaliteit en flexibiliteit in de distributie van IP-content levert.

Beheer zonder compromissen


De DS10G-codec van Datapath biedt een aantal opties voor de flexibele routering van videostreams bij het verwerken van gemengde HD- en 4K-bronnen en schermen.

Het stelt klanten in staat om hun projectontwerpen comfortabel toekomstbestendig te maken door te voorzien in 4K-bronnen en -schermen terwijl ze nog steeds HD-eindpunten hanteren.

Dit wordt gedaan door het aantal benodigde netwerkswitchpoorten tot een minimum te beperken, zonder dat dit ooit ten koste gaat van de kwaliteit.

Product sheet Aligo

Aligo 

Aligo - Intelligente AVoIP
Aligo, de AV over IP-oplossing van Datapath, biedt 4K-content van onberispelijke kwaliteit via een 10G-netwerk en tegelijkertijd gecomprimeerde streams op 1G-infrastructuur, wat een ongekende kwaliteit en flexibiliteit in de distributie van IP-content levert.


Kwaliteit zonder compromis
Aligo gebruikt de eigen DS10G-codec van Datapath. Het levert visueel verliesvrije inhoud, met 4K60 intraframe-codering zonder latentie en is geoptimaliseerd voor geschakelde distributie via 10Gb-netwerken. Aligo is speciaal gebouwd voor gebruik in professionele en bedrijfskritische installaties.


Flexibele en veilige distributie
Elke bron wordt geleverd als een H264/5-stream via een 1G-netwerk voor opslag, distributie via externe netwerken of integratie met systemen van derden. Elke invoer is versleuteld om alleen te worden ontvangen door legitieme gebruikers en vooraf geverifieerde Datapath-bronnen, en kan worden geconfigureerd voor weergave op afstand of archivering.


Mogelijk gemaakt door Aetria
Aetria is de geïntegreerde oplossing van Datapath voor het ontwerp, het beheer en de werking van meldkamers van elke omvang. Aetria is ontwikkeld voor de meest uitdagende en complexe toepassingen en maakt het leven van systeemintegrators gemakkelijker, terwijl operators in de controlekamer zich kunnen concentreren op hun kerndoelstelling. Klik hier voor meer informatie over de controlekameroplossing van Datapath, Aetria.

QTX100

Quad 4K-zender met SQX-codering

Sluit tot vier HDMI 2.0-ingangen (4K60) aan op uw 10G AV-netwerk. Kan worden gebruikt in combinatie met een VSN-controller om tot 16 onafhankelijke . te distribueren
HD-uitgangen per eenheid.

Dankzij de ingebouwde SQX-codering kan gecomprimeerde inhoud worden verzonden via netwerken met een lagere bandbreedte.

KVM met lage latentie wordt voor elke bron ondersteund via de ingebouwde USB HID-interfaces.

Onafhankelijke routering van video- en embedded audiokanalen.

 

RX100

Enkele 4K-ontvanger met Quad HD-uitgangen

Ontvangt een enkele 4K of vier onafhankelijke HD-feeds.

VESA monteerbaar achter een scherm of bureau monteerbaar voor gebruik als remote access station (thin client).

Toetsenbord- en muisconnectiviteit wordt ondersteund voor KVM-besturing van bronnen via de ingebouwde USB 2.0-interfaces