Datapath Capture Kaarten

De Datapath Video Capture Kaarten worden ingezet bij een breed scala aan toepassingen. De huidige toepassingen vereisen veel van de video-capture van een enkele kaart maar dat is voor de Datapath kaarten geen enkel probleem. Markten zijn geavanceerde medische en machine vision capture, militaire toepassingen en security / surveillance systemen. Maar in werkelijkheid zijn de capture en grafische kaarten van Datapath geschikt voor alle markten.

VisionSC-HD4+ capture card

De VisionSC-HD4 + Audio Video capture kaart van Datapath biedt een uitstekende, krachtige oplossing voor meerdere HDMI of DVI video-opname met ondersteuning voor HDCP.

De VisionSC-HD4 + heeft vier onboard video-captures waarbij alle kanalen onafhankelijk van elkaar opereren. Alle kanalen zijn HDMI 1.4a en HDCP; kanalen 1 & 3 ondersteunen 3840x2160 @ 30fps (297MHz) en kanalen 2 & 4 ondersteunen 1920x1080p 60 fps (165Mhz). Dit maakt het mogelijk dat vier afzonderlijke video bronnen worden vastgelegd en tegelijkertijd gecontroleerd. De kaart biedt ook audio-ondersteuning in alle vier kanalen. De VisionSC-HD4 + wordt geleverd met adapter kabels voor HDMI of DVI.

Datasheet VisionSC-HD4+

VisionSC-HD4+ capture card

VisionSC-UHD2

VisionSC-DP2

VisionSC-UHD2


Van control rooms tot ontvangstruimten, samenwerkingsomgevingen en digital signage-applicaties, de VisionSC-UHD2 zorgt voor de allerbeste kwaliteit en ultieme klanttevredenheid. Met twee HDMI 2.0-opnamekanalen met HDCP2.2-ondersteuning bij 4K60p met 4: 4: 4 chromabemonsteringen, vult de VisionSC-UHD2 onze enorm succesvolle VisionSC-opnamekaartfamilie aan en biedt ongeëvenaarde prestaties op het gebied van framegrabbertechnologie.

Datasheet VisionSC-UHD2

VisionSC-DP2

De professionele AV-markt is al enige tijd geleden begonnen met de implementatie van 4k UHD-technologieën, waarbij integrators en systeembouwers hogere prestaties en betere resoluties eisen in de video waarmee ze werken.

De Datapath VisionSC-DP2 biedt videoprofessionals de mogelijkheid om tegelijkertijd meerdere 4k, Ultra-High Defintion, videofeeds elk met 60 frames per seconde vast te leggen. De VisionSC-DP2 is ontwikkeld als onderdeel van de VisionSC-familie van capture-kaarten en biedt ongeëvenaarde opnameprestaties en betrouwbaarheid.

Datasheet VisionSC-DP2