Datapath ImageDP4+ graphics cards

Datapath ImageDP4+

De ImageDP4+ is een 4 baans krachtige grafische kaart met een verbeterd geheugen en PCI Express bandbreedtes voor snellere prestaties.

Deze vier kanaal DisplayPort grafische kaart is geoptimaliseerd voor gebruik met de datapath Vision reeks capture kaarten voor systemen met video overlays uit een breed scala van bronnen en resoluties.

De kaarten worden standaard met 4 Display Port uitgangen geleverd maar zijn ook met HDMI of DVI adapters beschikbaar.

Datasheet Image DP4+

ImageDP4+ Graphics Card

 

Datapath Image4K Graphics Card

Image4K, stuurt tot 24 4K schermen aan

De Image4K kan tot 24 4K of 96 HD-schermen van een enkel systeem voorzien (met behulp van zes Image4K-kaarten), waardoor hij vier keer krachtiger is dan de ImageDP4 +.

Datasheet Image4K

Volledige 4K grafische kaart met hoge bandbreedte

De Image4K is ontworpen voor professionele installaties met meerdere schermen en videomuren en is een zeer krachtige grafische kaart die schaalbare oplossingen mogelijk maakt, die volledige 4K60 4: 4: 4-inhoud levert via vier HDMI 2.0-uitgangen.

De Image4K is volledig geïntegreerd met de grafische installatiewizard van Datapath en is eenvoudig te configureren voor verschillende combinaties van monitoren, projectoren of LED-controllers. Uitvoerresolutie, rotatie en wandindeling zijn allemaal eenvoudig te configureren met behulp van de intuïtieve grafische interface in enkele minuten.

Softwarestuurprogramma's

We hebben een zeer geoptimaliseerde driver om efficiënt te werken met Datapath-hardware die beschikbaar is voor gebruik met Windows 10 64bit. De functie van het beeldschermstuurprogramma is om één groot bureaublad te presenteren aan het Windows-besturingssysteem. Het stuurprogramma voor meerdere schermen ondersteunt maximaal 24 schermen.


WallControl 10-software

De Image4K is volledig compatibel met de WallControl 10-software van Datapath waarmee u eenvoudig video- en applicatievensters kunt starten en positioneren om complexe configuraties voor de wandopmaak te creëren. WallControl 10 presenteert een representatief venster van de gehele weergavewand met de positie en grootte van vensters, inclusief een live voorbeeld van alle video-inhoud. Met de volledige versie is het mogelijk om lay-outs op te slaan en op te roepen voor toekomstig gebruik en om WallControl 10 ook op een externe pc te bedienen via een netwerkverbinding.