Datapath VSN Videowall Controllers

Datapath levert video wall controller systemen die in staat zijn te integreren met vele soorten video- en gegevensbronnen naar elke display configuratie. Datapath biedt complete oplossingen, sub- systemen en componenten voor elke videowall controll behoefte. De video wall controllers worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals verkeerscentrales, telecom operatie faciliteiten, nutsbedrijven, beveiligingstoepassingen en entertainment instellingen.

Met de producten van datapath bieden wij zeer uitbreidbare en flexibele oplossingen voor video wall en multi screen oplossingen, met behulp Datapath's nieuwste generatie video capture kaarten en grafische kaarten. Wall Controle-red videowall software is een datapath Windows-applicatie waarmee het eenvoudig wordt om een configuratie op te zetten met uw video wall controller.

Datapath VSN450

VEELZIJDIGE VIER SLOT WALL CONTROLLER
De datapath VSN450 is een videowall controller die is ontworpen voor videowall en multi-screen display installaties die een evenwichtig aantal HD-video-opnames en HD-video-uitgangen nodig hebben. De VSN450 is ontwikkeld en geoptimaliseerd om te werken met de nieuwste generatie van onze toonaangevende PCI Express graphics en video capture-kaarten voor het leveren van flexibele oplossingen in de hele professionele AV-industrie.

Product data sheet>

VSN450