Datapath VSN 11 Series

Datapath Videowall control unit vsn 11 series is ontworpen voor omgevingen die hoge prestaties en betrouwbaarheid vereisen. De systemen uit de VSN 11-serie zijn opnieuw ontworpen om gebruikers meer geheugen, de nieuwste processoren en verbeterde prestaties te bieden.

Met verbeterd ontwerp draaien de systemen koeler en stiller dan de vorige modellen.

Datasheet VSN 11 Serie

VSN11 Series Chassis Specifications

Ethernet Dual 10Base-T/ 100Base-TX/ 1000 BaseT
RS232 For control
On-board Graphics HDMI & DisplayPort for control screen (VGA for VSN1192)
Hot swappable SSD 2 x 240GB (Upgrade Option: 2 x 480GB SSD)
USB

2 x 3.0 (back panel)
6 x 2.0 (2 front, 2 back, 2 internal)

Operating System Windows 10 LTSB
Backplane Features  3rd generation PCIe switched fabric with
11 slot x8 - 8GB/s uplink and downlink
Power 800 Watt Hot Swappable RPSU Dual Redundant
Operating temp 0 to 35°C (32 to 95°F)
Storage temp -20 to 70°C (-4 to 158°F)
Relative Humidity 5% to 90% non-condensing
Noise 48.6dB (A) up to 67.9dB (A) (Dependent on system config & ambient temp)
Dimensions 500mm(l) x 175mm(h) x 482.1mm(w)
Weight 19 - 25kg (Shipped 30-33kg)
Compliance CE/ ROHS/ UL/CCC

Model Options

Product Code VSN1172 VSN1182 VSN1192
Motherboard Portwell ROBO8113-Q170 Portwell ROBO8113-C236 Advantech PCE-9228G2
Processor Intel Core i7 Intel E3 Xeon Dual E5 Xeon (E5-2618L v3)
Memory 32GB as standard 32GB as standard 64GB (Upgrade option: 128GB)

 

 

Datapath VSN 11

 

 

 

 

 

 

Geavanceerde grafische weergavetechnologie


11-slot videowall controllers van Datapath voor omgevingen die hoge prestaties en betrouwbaarheid vereisen. De systemen van de VSN 11-serie bieden oplossingen voor missiecontrolekamers, militaire installaties, logistieke operaties, beveiligingssuites en vele andere commando- en besturingstoepassingen.

Het VSN-assortiment is ontwikkeld ter ondersteuning van grafische kaarten voor afbeeldingen en decodering. Hiermee kunnen fysieke en IP-videobronnen middelgrote en grootschalige videowanden weergeven. Operators hebben de vrijheid om elke bron op meerdere schermlay-outs te zien.

Elk systeem in de reeks VSN's van de tweede generatie is alleen beschikbaar met Windows 10 om de hoogst mogelijke prestaties te garanderen.


Snellere verwerking. Geavanceerde koeling


Het VSN-assortiment van industriële PC's 11 slot PCIe backplane. De geschakelde fabric-technologie biedt gen3 PCIe-slots met hoge bandbreedte. Elk slot is in staat om bandbreedte met hoge resolutie te leveren van een reeks capture-kaarten tot meerdere uitgangen.

Het VSN-bereik is in hoge mate aanpasbaar. De systemen bevatten ofwel 7e generatie Intel® Corei7, E3 Xeon of dubbele E5 Xeon-processors (zie het tabblad Specificaties). Systemen zijn verkrijgbaar met SSE-schijven van 240 GB of 480 GB en tot 128 GB geheugen.

Om de luchtstroom te maximaliseren, is het 4U-chassis speciaal ontworpen om meer lucht in het systeem te laten. Dit houdt de temperaturen laag en vermindert het geluid van de ventilator.


Ultra-Betrouwbaar


VSN video wall controllers zijn ontworpen voor gebruik in veeleisende regelkameromgevingen. Elk onderdeel is uitvoerig getest om hoge prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Voor extra gemoedsrust kunnen systemen vooraf worden geïnstalleerd met Wall Monitor-software.

Wall Monitor is een applicatie die operators waarschuwt als een systeem buiten de normale parameters begint te werken. Alarmen kunnen worden ingesteld om veranderingen in spanning en temperatuur aan te geven.

Hierdoor kunnen gebruikers de systeemtemperaturen nauwkeurig volgen en gewaarschuwd worden als de systeemtemperatuur kritieke niveaus zijn. Dankzij de mogelijkheid om aangepaste meldingen te maken, kunnen gebruikers zorgen voor operationele systeemtemperaturen in verschillende omgevingen.


WallControl 10


De Datapath VSN 11-serie is compatibel met de WallControl 10-software van Datapath. 10 stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig videobronnen overal op de videowall te plaatsen. Gemeenschappelijke arrangementen kunnen worden opgeslagen als lay-outs om op elk moment te kunnen worden opgeroepen en elk deel van de muur kan "carrousels" bevatten van video's die na elkaar worden afgespeeld met instelbare intervallen.

Beheerders van WallControl 10 kunnen een enkel systeem configureren om meerdere muren te besturen. Aan elk van deze muren kunnen een aantal gebruikersrollen worden toegewezen en elke gebruikersrol kan verschillende toegang tot bronnen, lokale video's, lay-outs en sjablonen toestaan.