Datapath VSN 9 Series

Datapath Videowall Controller chassis VSN 9 series is ontworpen voor omgevingen die hoge prestaties en betrouwbaarheid vereisen. De systemen van de VSN 9-serie zijn opnieuw ontworpen om gebruikers meer geheugen, de nieuwste processors en verbeterde prestaties te bieden.

Met verbeterd ontwerp draaien de systemen koeler en stiller dan de vorige modellen.

Datasheet VSN 9 serie

VSN 9 Series Chassis Specifications

Ethernet Dual 10Base-T/ 100Base-TX/ 1000 BaseT
RS232 For control
On-board Graphics HDMI & DisplayPort for control screen
Hot Swappable SSD 2 x 240GB (Upgrade Option: 2 x 480GB SSD)
USB 2 x 3.0 (back panel)
6 x 2.0 (2 front, 2 back, 2 internal)
Operating System Windows 10 LTSB
Backplane Features 3rd generation PCIe switched fabric with 1 slot x8 - 8GB/s uplink and downlink 8 slot x4 - 4GB/s uplink and downlink
Power 500 Watt ATX (972 only)
600 Watt Hot Swappable RPSU Dual Redundant
Operating temp 0 to 35°C (32 to 95°F)
Storage temp -20 to 70°C (-4 to 158°F)
Relative Humidity 5% to 90% non-condensing
Noise 48.6dB (A) up to 67.9dB (A) (Dependent on system config & ambient temp)
Dimensions 500mm(l) x 175mm(h) x 482.1mm(w)
Weight 19 - 25kg (Shipped 30-33kg)
Compliance  CE/ ROHS/ UL/CCC


Model Options

Product Code               VSN972 VSN982
Motherboard Portwell ROBO8113-Q170         Portwell ROBO8113-C236
Processor Intel Core i7  Intel E3 Xeon
Memory 32GB as standard 32GB as standard

 

 

Datapath VSN 9

 

 

 

 

 

 

Geavanceerde grafische weergavetechnologie


De negen slot videowall controllers van Datapath voor omgevingen die hoge prestaties en betrouwbaarheid vereisen. De oplossingen uit de VSN 9-serie voor controlekamers, militaire installaties, logistieke operaties, beveiligingssuites en vele andere commando- en besturingsapplicaties.

Het VSN-assortiment is ontwikkeld om de Data Capture-, Image Graphics- en ActiveSQX-decoderingskaarten van Datapath te ondersteunen. Hiermee kunnen fysieke en IP-videobronnen videomuren op middelgrote en grote schaal weergeven. Operators hebben de vrijheid om elke bron op meerdere schermlay-outs te zien.

Elk systeem in de reeks VSN's van de tweede generatie is verkrijgbaar met Windows 10 om de hoogst mogelijke prestaties te garanderen.


Snellere verwerking. Geavanceerde koeling


Het VSN-bereik van industriële pc's omvat een PCIe backplane met negen slots. De geschakelde fabric-technologie biedt gen3 PCIe-slots met hoge bandbreedte. Elk slot is in staat om bandbreedte met hoge resolutie te leveren van een reeks capture-kaarten tot meerdere uitgangen.

Het VSN-bereik is in hoge mate aanpasbaar. De systemen bevatten een 7e generatie Intel® Corei7. Systemen zijn verkrijgbaar met SSE-schijven van 240 GB of 480 GB en tot 32 GB geheugen.

Om de luchtstroom te maximaliseren, is het 4U-chassis speciaal ontworpen om meer lucht in het systeem te laten. Dit houdt de temperaturen laag en vermindert het geluid van de ventilator.


Ultra-Betrouwbaar


VSN video wall controllers zijn ontworpen voor gebruik in veeleisende regelkameromgevingen. Elk onderdeel is uitvoerig getest om hoge prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Voor extra gemoedsrust kunnen systemen vooraf worden geïnstalleerd met Wall Monitor-software.

Wall Monitor is een applicatie die operators waarschuwt als een systeem buiten de normale parameters begint te werken. Alarmen kunnen worden ingesteld om veranderingen in spanning en temperatuur aan te geven.

stelt gebruikers in staat om de systeemtemperaturen nauwlettend te volgen en gewaarschuwd te worden als de systeemkritische niveaus hoog zijn. Dankzij de mogelijkheid om aangepaste meldingen te maken, kunnen gebruikers zorgen voor operationele systeemtemperaturen in verschillende omgevingen.


Volledig uitgelicht WallControl 10


De Datapath VSN 9-serie is compatibel met de WallControl 10-software van Datapath. 10 stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig videobronnen overal op de videowall te plaatsen. Gemeenschappelijke arrangementen kunnen worden opgeslagen als lay-outs om op elk moment te kunnen worden opgeroepen en elk deel van de muur kan "carrousels" bevatten van video's die na elkaar worden afgespeeld met instelbare intervallen.

Beheerders van WallControl 10 kunnen een enkel systeem configureren om meerdere muren te besturen. Aan elk van deze muren kunnen een aantal gebruikersrollen worden toegewezen en elke gebruikersrol kan verschillende toegang tot bronnen, lokale video's, lay-outs en sjablonen toestaan.