Datapath VSN400

De Datapath VSN400, een videowall-controller die is ontworpen voor installaties met videowall en multischermweergave die een gebalanceerd aantal HD-videobeelden en HD-video-uitgangen vereisen.

De VSN400 is ontwikkeld en geoptimaliseerd om te werken met de nieuwste generatie van onze toonaangevende PCI Express grafische kaarten en video-opnamekaarten die flexibele oplossingen bieden in de professionele AV-industrie. 

Datasheet VSN400

 

VSN400 Wall Controller Specification

Motherboard ATX motherboard with HDMI DisplayPort control screenExpansion slots:

4 x PCIe x8 Gen3 USB Connectivity:
2 x USB 3.1 Ports (1 x type A, 1 x type C)
4 x USB 3.0 Ports
4 x USB 2.0 Ports
Ethernet: 2 x Intel Gigabit LAN
Processor options Standard: Intel Core i5Optional upgrade: Intel Core i7
Memory options Standard: 32GB
Disk Storage Standard: 2 x 240GB SSD (RAID configured)Optional upgrade: 2 x 480GB SSD (RAID configured)
Operating System Windows 10 LTSB
Power supply options Standard: 500w ATXOptional upgrade: 600w RPSU
Dimensions 500mm (including handles) x 482mm x 175mm (lxwxh)
Weight 19 - 25kg (shipped 30 - 33kg)


Flexibele videowall bediening


De VSN400 gebruikt een COTS-moederbord om flexibiliteit en geschiktheid te bieden voor het kleinere, compactere videowallproject. Het wordt geleverd met vier krachtige PCI Express Gen3-uitbreidingsslots. Elke mechanische sleuf x16 is geconfigureerd voor x8 elektrische prestaties, wat een bidirectionele bi-directionele bandbreedte van 8 GB / s oplevert.

Compatibel met alle Datapath-portfolio van Vision-capture-kaarten en Image Graphics-kaarten, kan de VSN400 tot 16 HD-uitgangen of 16 HD / 32 SD-ingangen of een combinatie van beide leveren. Combineer twee ImageDP4 + grafische kaarten en twee VisionSC-HD4 + capture-kaarten om acht HD-uitgangen en acht HD-ingangen te bieden.

De VSN400 wordt geleverd in een standaardconfiguratie met upgrade-opties beschikbaar voor processor, geheugen, opslag en voeding.


Multi-toepassing chassis

De VSN400 is ontworpen voor kleine tot middelgrote videowanden en is ideaal voor toepassingen zoals:

Hubs voor verkeersmanagement
Operatiecentra
Beveiliging Suites
Utility Services-bewerkingen
Process Control-service

Volledig uitgelicht WallControl 10

De VSN400 van Datapath is compatibel met de WallControl 10-software van Datapath. Met WallControl 10 kunnen gebruikers videobronnen snel en gemakkelijk overal op de videowall plaatsen. Gemeenschappelijke arrangementen kunnen worden opgeslagen als lay-outs om op elk moment te kunnen worden opgeroepen en elk deel van de muur kan "carrousels" bevatten van video's die na elkaar worden afgespeeld met instelbare intervallen.

Beheerders van WallControl 10 kunnen een enkel systeem configureren om meerdere muren te besturen. Aan elk van deze muren kunnen een aantal gebruikersrollen worden toegewezen en elke gebruikersrol kan verschillende toegang tot bronnen, lokale video's, lay-outs en sjablonen toestaan.