VSN Micro 600

Het VSNMicro 600-platform is volledig aanpasbaar met opties die beschikbaar zijn voor verschillende Intel-processors, harde schijfformaten en -specificaties, geheugenconfiguraties en softwarekeuzes.

Het systeem heeft een kleine footprint en is ontworpen om zeer stil te zijn voor gebruik in gebieden die geen standaard wandcontrollerchassis ondersteunen.

Datasheet VSN Micro 600

Specification Of The VSNMicro 600 Wall Controller:

Motherboard Industrial motherboard, 3 x DisplayPort control screen
Outputs: 4 x USB 3.0 ports, 4 x USB 2.0 ports
Processor options Standard:  Intel Core i5 - 6M Cache, up to 3.6 GHz
Optional upgrade: Intel Core i7 - 8M Cache, up to 4 GHz
Memory options Standard: 16GB Dual Channel DDR4
Power supply ATX 500 watts 110-240v
RPSU 500 watts 110-240v
Backplane Datapath Express6: Six PCIe Gen3 slots x8 offering up to 8 GB of bi-directional data transfer
Hard drive options Standard: 240 GB SSD
Optional upgrade: 480 GB SSD
Customer may upgrade to dual drives with RAID. Please confirm at time of order
Operating temperature 0 to 35 °C (32 to 95 °F)
Storage temperature  -20 to 70 °C (-4 to 158 °F)
Relative humidity 5% to 90% non-condensing
Length 380mm
Height 176mm
Width 265mm
Weight 10 - 15kg (shipped 15 - 20kg)
Compliance FCC / CE / RoHS

 

 

 

 

Kleine voetafdruk, grote prestaties


Het VSNMicro 600-platform bestaat uit een high-performance moederbord dat is verbonden met Datapath's Express6 PCIe backplane. Deze backplane bevat zes halflange PCIe-slots voor gebruik met het datakath-kaartengamma.

De VSNMicro 600 is verkrijgbaar met een reeks opties, waaronder een high-performance industriële moederbord, Intel-processors, DDR4, geheugen en ATX of RSPU voedingen. De VSNMicro 600 is ontworpen om veel van dezelfde punch te maken als de grotere VSN-systemen.

Aanzienlijke technische expertise is toegepast om te zorgen dat het systeem een ​​kleinere footprint heeft en is ontworpen om stille prestaties te garanderen, waardoor het ideaal is voor installaties waar ruimte en geluid een premium zijn, zoals buiten de serverruimte en in meer openbare ruimtes.


De klantgerichte


Compatibel met Datapath's portfolio van Vision capture, Image graphics en ActiveSQX IP decoderingskaarten kunnen klanten systemen bouwen met een groot aantal video-ingangen en IP-streams die snel en eenvoudig kunnen worden afgeleverd op een grote videowall met meerdere schermen.


Ultra-Betrouwbare


De VSN videowandcontrollers van Datapath zijn ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen met controlekamers. Elk onderdeel is uitvoerig getest om hoge prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.

Voor extra gemoedsrust kunnen systemen vooraf worden geïnstalleerd met Wall Monitor-software.

Wall Monitor is een applicatie die operators waarschuwt als een systeem buiten de normale parameters begint te werken. Alarmen kunnen worden ingesteld om veranderingen in spanning en temperatuur aan te geven.

 

Volledig uitgelicht WallControl 10


De VSNMico 600 van Datapath is compatibel met de WallControl 10-software van Datapath. Met WallControl 10 kunnen gebruikers videobronnen snel en gemakkelijk overal op de videowall plaatsen. Gemeenschappelijke arrangementen kunnen worden opgeslagen als lay-outs om op elk moment te kunnen worden opgeroepen en elk deel van de muur kan "carrousels" bevatten van video's die na elkaar worden afgespeeld met instelbare intervallen.

Beheerders van WallControl 10 kunnen een enkel systeem configureren om meerdere muren te besturen. Aan elk van deze muren kunnen een aantal gebruikersrollen worden toegewezen en elke gebruikersrol kan verschillende toegang tot bronnen, lokale video's, lay-outs en sjablonen toestaan.