Datapath FX4

Next Generation display wall controller - Een unit. Vier uitgangen. Miljoenen mogelijkheden.

De datapath Fx4 is een veelzijdige stand-alone display controller die verschillende typen inputs ondersteunt, hoge bandbreedte en doorlusmogelijkheid alsmede 4 genlocked uitgangen in zowel DisplayPort als HDMI.

De Fx4 beschikt over een DisplayPort1.2 als belangrijkste ingang naast twee HDMI1.4-ingangen die zowel bieden 4k 4096x2160p bij 60 Hrz of UHD 2160p bij 30 Hrz ondersteunen. De intuïtieve gebruikersinterface stelt gebruikers in staat om te bepalen welke ingang wordt gebruikt.

De FX4 is beschikbaar met HDMI of Display Port uitgangen waarbij de resolutie 4K op 60Hrz bedraagt. Vanaf nu is de FX4 ook beschikbaar met 3G SDI uitgangen voor live events.

Product Sheet Datapath FX4

Product Sheet Datapath FX4 SDI

Datapath FX4

Datapath X4

De datapath x4 is een stand alone display wall controller die een standaard enkele of dual-link DVI-ingang accepteert en flexibel kan worden weergegeven via vier uitgangen/monitoren. De datapath X4 is ook beschikbaar in een 1U 19inch rack uitvoering.

Elke uitgang kan worden gebruikt als DVI of analoge RGB, en kan een crop van het oorspronkelijke beeld van de input vertegenwoordigen. De output resolutie en de framesnelheid hoeft niet gerelateerd te zijn aan die van de invoer aangezien de datapath x4 display controller iedere gecropte input eventueel onafhankelijk kan upscalen.

Product data sheet>

Product set up guide>

Datapath X4

 

 

Datapath dl8

De DataPath DL8 is een distributie versterker met acht uitgangen voor een ultra-hoge resolutie van Dual Link DVI-signalen welke een programmeerbare, flexibele en goedkope oplossing biedt voor een video wall. Bij gebruik in combinatie met maximaal 8 Datapath x4 stand alone display wall controllers, ondersteuntde datapthd DL8  tot 32  videowall schermen.

Één dual-link DVI-uitgang, die grafische bronnen met pixel clocks tot 330MHz ondersteunt en resoluties hoger dan Quad-HD (3480 x 2160), kan worden geleverd aan acht uitgangen op aparte DVI-D (dual-link) connectoren. Deze distributie versterker ondersteunt tot 20 meter, zelfs bij volledige dual-link resoluties dankzij de additionele active equalisation en re-clocking hardware, waardoor een gunstige mogelijkeheid ontstaat voor flexibele scherm ontwerpen.

Product data sheet>

Datapath dl8