Datapath iolite Controllers

iolite 600 Controller

De mogelijkheid om meerdere schermen te installeren en aan te sturen uit een enkele, eenvoudige unit is belangrijk geworden voor bedrijven die verbeterde conferencing en presentatiemogelijkheden nodig hebben.
Datapad's iolite 600 is een klein, stil (want fanless) video-systeem voor het leveren van alle mogelijke eisen en nog veel meer. Ontworpen om meerdere video-capture kaarten te behuizen naast mutli-uitgang grafische kaarten en SQX IP kaarten biedt de iolite 600 de ultieme flexibele multi-screen video-implementatie mogelijkheden. De iolite is verkrijgbaar in vaste configuraties voor onmiddellijke levering of kan worden aangepast om precies te passen bij de eisen van het project.

Datasheet iolite 600

 

 

iolite 600

 

 

 

iolite i12

De mogelijkheid om meerdere schermen aan te sturen vanaf een enkele, eenvoudige controller is een belangrijke vereiste voor bedrijven die de mogelijkheid willen hebben om video, nieuwsfeeds, zakelijke berichten en traditionele bewegwijzering weer te geven in hun receptieruimtes, en om hun vergader- en presentatiefaciliteiten te verbeteren.

De iolite 12i is een compacte wandcontroller die speciaal is ontworpen voor omgevingen die zeer lage geluidsniveaus vereisen en waar ruimte schaars is. Hij kan in een rek worden gemonteerd en bevat twaalf geïntegreerde HDMI-uitgangen en drie 4K DisplayPort-uitgangen. De twee geïntegreerde x4 Gen.3 PCIe-slots kunnen worden gevuld met verschillende Datapath-capture-kaarten of SQX-kaarten (IP-decodering) om aan specifieke behoeften te voldoen, waardoor het de perfecte keuze is voor kleinere videowandinstallaties die een compacte, stille controller vereisen die nog steeds een graad biedt. van flexibiliteit en configuratie.

Datasheet iolite i12

 

 

iolite i12

 
iolite i12 controller