AG Neovo; The Display Choice of Professionals

AG Neovo Technologies is een wereldleider op het gebied van beeldschermen voor de professionele markt. Het bedrijf, dat is opgericht in 1999, heeft zijn hoofdkwartier in Taipei, Taiwan, en kantoren in Europa, Azië en Noord Amerika. De naam AG Neovo is afgeleid van de Griekse woorden Neo en Vo wat Nieuwe Visie betekent.

Tegenwoordig zijn de beeldschermen van AG Neovo te vinden in omgevingen die zo uiteenlopend zijn als controlekamers, politiebureaus, moderne musea, wetenschappelijke laboratoria, vijfsterrenhotels, lagere scholen en ziekenhuizen. De toewijding van het bedrijf aan het ontwerpen van beeldschermen die beantwoorden aan de functionele en esthetische eisen van multi-user en openbare omgevingen zoals deze, heeft ervoor gezorgd dat AG Neovo de keuze van professionals uit een grote verscheidenheid aan bedrijfstakken is.

Als bedrijf is AG Neovo serieus in zijn benadering. Door naar de specifieke eisen van systeemintegratoren en IT-beheerders te luisteren, herdefinieert AG Neovo de traditionele monitor en biedt het beeldschermen met de mogelijkheden om te presteren op plekken waar weinig concurrenten dat kunnen.

Voorbeelden van de specifieke onderdelen waarin AG Neovo uitblinkt zijn het Optische glas voor een deel van de monitoren waardoor ze kraswerend worden en de speciaal ontwikkelde schermen voor in veiligheidsomgevingen.

Kijk voor het volledige portfolio van AG Neovo op www.agneovo.com.

AVDIS is distributeur en solution partner van AG Neovo. Vraag een offerte aan via info@avdis.nl of bel met 085-2100614. U kunt uiteraard ook contact opnemen via het contactformulier.

AG Neovo