4K Ultra HD Schermen van AG Neovo

AG Neovo biedt 4K Ultra-High-Definition resolutie met glasheldere en levensechte beelden, zodat gebruikers ieder klein detail van het weergegeven beeld kunnen zien. De schermen zijn er in verschillende series en van desktopdisplays tot de grootste displays voor aan de muur. Van 24 inch tm 98 inch.

Neem contact met ons op over de 4K displays

QF Serie

Met een UHD-resolutie van 3840 x 2160, levert de QF-28 (28 inch) onberispelijke prestaties zodat gebruikers kunnen genieten van de verbazende beeldhelderheid en scherpe details op een groot 28" scherm. Omgeven door uitgebreide verbindingsmogelijkheden, ondersteunt zijn DisplayPort 1.2 ware 4K inhoud aan een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz. Stevig bevestigd op een ergonomische ontworpen voet, kan de QF-28 kantelen, draaien, zwenken en in hoogte afstelbaar zodat de productiviteit en het weergavecomfort worden gemaximaliseerd. Dit alles en veel meer maken van de QF-28 de perfecte oplossing voor professionele toepassingen die gedetailleerde en verfijnden beelden vereisen.

QX Serie

Ervaar het 4K-verschil. Mis geen enkel detail met dit krachtige 4K-scherm. Bekijk vloeiende 4K-video en beelden met een nieuw niveau van details en duidelijkheid. Met zijn 8,3 mijoen pixels levert de QX-serie voldoende resolutie voor zelfs de meest veeleisende surveillance- en digitale signaleringstoepassingen. Displays van 24 tm 55 inch.

QM Serie

Mis geen enkel detail met dit krachtige 4K-display. Bekijk soepele 4K-video en afbeeldingen met een nieuw niveau van detail en helderheid. Met een aanbod van 8,3 miljoen pixels biedt de QM-serie de ultieme digitale signage ervaring, die de betrokkenheid van klanten en medewerkers een boost zal geven.

QD Serie

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit. De grote helderheid, de uitstekende contrastverhouding en de uitlijning van het zwartniveau zorgen voor een vlekkeloze visuele ervaring. Opgebouwd op een IPS-scherm met 4 maal de FHD-resolutie levert De QD-series leveren een uitstekende videokwaliteit met minder bewegingsvervaging aan een vernieuwingsfrequentie tot 120Hz