RX-22

Door hard glass en metalen behuizing beschermd blinkt de RX-22 uit in alle mogelijke beveliging en bewaking omstandigheden.

Specifiek ontworpen en getest voor commerciële systemen voor videobewaking, is de RX-22 voorzien van de AIP-technologie van AG Neovo die contrast, kleuren en details met een uitzonderlijke getrouwheid reproduceert. Voorzien van de EcoSmart-sensor en de Anti-Burn-in™ technologie maakt een non-stop dienstverlening vlekkeloos mogelijk en verbruikt de energie-efficiënte RX-22 minder dan 0,5 W bij stand-by. Dankzij aanvullende veelzijdige mogelijkheden kunnen meerdere RX-22 schermen eenvoudig voor te bewaken omgevingen in een bewakingsconfiguratie worden geplaatst.

Product Data Sheet>

RX-22

RX-24

Een 24 inch LED-backlit display met NeoVTM Optical Glass perfect gemonteerd op de metalen behuizing, ontworpen voor professionele beveiligings omgevingen.

Opgebouwd rond een scherm met LED-verlichting dat een Full HD-resolutie biedt van 1920 x 1080, levert de RX-24 een levensecht contrast, kleuren en nuances op zijn Advanced Image Platform™ (AIP). De Smart Omni Viewer biedt opties zoals Picture-in-Picture (PIP) en instelbare beeldverhouding. Opties zoals Anti-Burn-in en de EcoSmart Sensor verzekeren de bedrijfskritische 24/7 rond-de-klok activiteiten. Met NeoV™ Optisch Glas en een metalen behuizing levert dit robuuste scherm de prestaties die verwacht worden van een high-end beveiligingsscherm.

Product Data Sheet>

RX-24

RX-32

Een krachtig 32 inch LED-backlit display beschermd door NeoVTM Optical Glass en een stevige metalen behuizing voor professionele beveiligings en industriële omgevingen.

Gebouwd rondom een LED-verlicht paneel dat Full HD resolutie levert, is de RX-32 voorzien van AG Neovo’s AIP-technologie die realistische beelden getrouw reproduceert. Naast de geavanceerde functies zoals Anti-Burn-in™ technologie, interne EcoSmart en HeatControl Sensoren, is hij ook voorzien van DisplayPort, programmeerbare schema's en een Matrixfunctie voor een groter bereik aan digitale signaleringstoepassingen. Het beschermende NeoV™ Optische glas is niet alleen geïntegreerd met een robuuste metalen behuizing maar de RX-32 levert ook topprestaties met een hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid voor de professionele beveiliings- en industriële omgevingen.

Product Data Sheet>

RX-32

RX-W42

EenFull HD, full-featured 42 inch display beschermd door NeoVTM Optical Glass en Anti-Burn-inTM technology ontworpen voor de meest professionele 24/7 security omgevingen.

Met een lijst aan mogelijkheden die zo groot is als zijn 42-inch scherm biedt de RX-W42 de ideale combinatie van omvang en mogelijkheden voor de professionele beveiligingsomgeving. Bekijk bijzonder detailrijke, vloeiende en nauwkeurige beelde op een helder Full HD-scherm met geavanceerde 3D-verwerkingstechnologie. Spaar op tijd en kosten door gebruik te maken van het ultralage vermogensgebruik, meerdere video-ingangen en handige Picture-in-Picture (PIP)-opties. En dankzij het beschermende NeoV™ Optical Glass, de Anti-Burn-in™-technologie, de lange levensduur van het scherm en een duurzaam metalen frame, zullen deze beste beveiligingsomgevingen ook degene zijn die het langste meegaan.

Product Data Sheet>

RX-W42

RX-42

Een volledig uitgeruste 42 inch LED-backlit display beschermd door NeoVTM Optical Glass en Anti-Burn-inTM technology geoptimaliseerd voor professionele 24/7 control and surveillance centra.

De RX-42, die specifiek is ontworpen voor beveiligings- en industriële omgevingen, wordt gewaardeerd om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Met de AIP-technologie van AG Neovo zorgt hij niet alleen voor een kwaliteits beeldweergave maar ook voor flexibele kijkopties. Gecombineerd met de Videowall-functie, een programmeerbare planner en DisplayPort-connectiviteit is hij uitstekend geschikt voor uiteenlopende digitale signaleringstoepassingen. Rond-de-klok gebruik en een uitzonderlijke levensduur zijn gegarandeerd dankzij de Anti-Burn-in™ technologie en de interne HeatControl-sensor. Gecombineerd met de bescherming door NeoV™ Optical Glass een duurzame metalen behuizing, voldoet de RX-42 aan de complexe eisen van beveiligings- en bewakingsinstellingen.

Product Data Sheet>

RX-42