LE-22

Een 22 inch monitor voor kantooromgeving. LED display met OptiComTM Technology en een in hoogte verstelbare voet.

Gebouwd op basis van de nieuwste OptiCom™-technologie van AG Neovo, beschermt de LE-22 de ogen op doeltreffende wijze tegen blauw licht en worden vervelende flikkering verminderd zodat gebruikers een aangenamere kijkervaring beleven. Met een breedbeeld scherm van 22" met LED-verlichting, een full HD-resolutie van 1920 x 1080 en een IPS-paneel panel, garandeert de LE-22 een voortreffelijke beeldhelderheid en nauwkeurige kleurprestaties vanuit alle kijkhoeken. Met een in hoogte afstelbare voet kan de LE-22 kantelen, draaien en zwenken. Dit model is ontworpen voor diegenen die zowel zoeken naar waarde als naar optische prestaties.

Product Data Sheet>

LE-22

LE-24

Een 24 inch monitor voor kantooromgeving. LED display met OptiComTM Technology en een in hoogte verstelbare voet.

De geavanceerde OptiCom™-technologie van AG Neovo elimineert de uitstraling van schadelijk blauw licht en hinderlijke flikkering om vermoeidheid van de ogen en droge ogen te verminderen wanneer u het scherm langdurig gebruikt. De 24" LE-24 beschikt ook over een IPS-paneel met full HD-resolutie en 20.000.000:1 contrastverhouding voor superieure beeldhelderheid en kleurprestaties. Stevig bevestigd op een in hoogte afstelbare voet, kunnen gebruikers het scherm kantelen, draaien, zwenken en in hoogte afstellen voor een optimaal kijkcomfort. Dit alles en meer maken van de LE-24 de ideale oplossing voor multimediatoepassingen voor thuis en kantoor.

Product Data Sheet>

LE-24

LE-27

Een grote 27 inch monitor voor kantooromgeving. LED display met OptiComTM Technology en een in hoogte verstelbare voet.

Omdat het beschermen van ogen steeds meer de prioriteit krijgt, is de LE-27 vervaardigd met de geavanceerde OptiCom™-technologie die de impact op de ogen door uitstraling van schadelijk blauw licht en hinderlijke flikkering vermindert. De uitstekende functies omvatten ook een IPS-paneel, full HD-resolutie en HDMI-invoer voor een betere beeldhelderheid en verbeterde rijke kleuren voor multimedia-liefhebbers. Samen met een in hoogte afstelbare voet die ook kan kantelen, draaien en zwenken, bewijst de LE-27 zijn competentie voor een groot aantal thuis- en kantoortoepassingen.

Product Data Sheet>

LE-27