AG Neovo Desktop Monitoren

AG Neovo's desktop schermen, van randloze ontwerpen tot schermen die energieverbruik minimaliseren, bieden de gebruiker thuis of op kantoor een breed scala aan keuzes afhankelijk van de specifieke wensen van de gebruiker.

Neem contact met ons op over de desktop monitoren

LW Serie - 22, 24 en 27 inch

De LW serie is een veelzijdige monitor voor thuis of op kantoor. Met de inputpoorten Display Port, HDMI en VGA kunt u iedere bron aansluiten. Oogcomfort staat hoog in de lijst van de sterke punten die de LW-serie definieert. De flikkervrije achtergrondverlichting en de blauwlichtfilter van de LW-serie garanderen een comfortabele kijkervaring door de oogbelasting na lange gebruiksperioden te verminderen.

LA Serie - 22, 24 en 27 inch

Oogcomfort kenmerkt de LA-serie, een reeks displays die zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Meerdere connectiviteitsopties — DisplayPort, HDMI en VGA — en dus diverse multimediatoepassingen worden aangevuld door de flexibiliteit van het regelen van een beeldverhouding van 4: 3 of 16: 9. Met een brede kijkhoek, een uitstekende contrastverhouding en uitzonderlijke kleurprestaties beloven ze een aangenaam lonende visuele ervaring te bieden, zowel op het werk als thuis.

LH Serie - 22, 24 en 27 inch

De LH-serie is erop gericht de kijker een meeslepende maar toch ontspannen kijkervaring te bieden. De schermen zijn gebouwd met zowel flikkervrije als blauwlichtfiltertechnologieën om de kijker te beschermen tegen vermoeide ogen, terwijl een ergonomisch ontworpen standaard die vrij kan worden aangepast, u in staat stelt om uw scherm gemakkelijk te manoeuvreren op basis van de omgeving. Verder aangevuld met bewegingsverbeteringsmogelijkheden die onscherpte verminderen en de beeldhelderheid scherper maken, zijn het de LH-serie monitoren die voor comfort zorgen en ideaal zijn voor zowel thuis als op kantoor.

FS Serie - 22 en 24 inch

De 3-zijdige smalle bezel FS-serie is ontworpen met comfort en efficiëntie in gedachten om meer te bekijken. De ergonomisch ontworpen standaard met een brede kijkhoek biedt gemak, comfort en consistente kleurprestaties voor meerdere gebruikers, zowel op de werkplek als thuis.

X Serie - 15, 17, 19, 22 en 24 inch

De X-Series duurzame displays zijn ontworpen voor een betrouwbare 24/7 werking in de veeleisende omgevingen. Met de selecteerbare gamma-curven en veelzijdige connectiviteit biedt de verbeterde X-serie een optimale visuele ervaring met uitstekende kleuren, helderheid en contrastverhouding. NeoV ™ optisch glas en metalen behuizing beschermen het tegen krassen en andere beschadigingen waardoor het ideaal is voor openbare, detailhandel, laboratorium- en industriële toepassingen.

RX-Serie

De RX-serie displays is speciaal ontworpen om de uitdaging van veeleisend 24/7 gebruik te overtreffen. De Anti-Burn-in™-technologie van AG Neovo verhindert ook de vorming van schaduwbeelden bij het uitvoeren van missiekritieke toepassingen. Zijn metalen behuizing en NeoV™ Optical Glass beschermen de RX-serie niet alleen tegen schade, maar houden onderhoud eenvoudig. De displays zijn beschikbaar van 22-55 inch.