Dubbelzijdige Displays

Dubbelzijdige schermen van AGNeovo, met dunne profielen en Full HD-resolutie zijn ideaal voor gebruik in diverse retailomgevingen en voor reclame in de openbare ruimtes.

Neem contact met ons op over de dubbelzijdige displays

DF-55

Uitgerust met 2 panels van 55 inch met een Full HD resolutie met 700/700 Nits helderheid en een contrast van 3000:1, is de DF-55 in staat om iedere boodschap of promotie helder en duidelijk over te brengen.Dun profiel 23,4mm.

DS-55

Een display met aan beide zijden een 55 inch panel met Full HD-resolutie, 700 nits helderheid en een contrastverhouding van 3000:1. Dubbele HDMI-aansluitingen maken het gemakkelijk IPC- of mediaspelers te integreren en bieden de mogelijkheid individuele inhoud weer te geven op elk scherm. Met de metalen behuizing en de flexibele inzetbaarheid, is de DS-55 ideaal voor de kleinhandel, verkooppunten en reclamemarkten in openbare omgevingen.

DX-55

Met de dubbelzijdige 55 inch panels met full HD-resolutie, 700 nits helderheid en een contrastverhouding van 3000:1, biedt de DX-55 indrukwekkende beeldprestaties in verschillende omgevingen. De dubbele HDMI-aansluitingen en voldoende ruimte maken het gemakkelijk een IPC of mediaspeler te integreren. Met het unieke zwevend frame-design en de metalen behuizing biedt de DX-55 een extra optimale keuze voor detailhandel, verkooppunt en reclamemarkten in publieke omgevingen.