PM-32

Ontworpen voor professionele multimedia-toepassingen, is de PM-32 gebaseerd op de geavanceerde technologieën van DLNA-ondersteuning, USB-weergave en veelzijdige connectiviteit. Media-inhoud kan worden gedeeld en beheerd via Ethernetkabel binnen alle media-apparaten die DLNA ondersteunen binnen het lokale netwerk. Met een Full HD-resolutie en een IPS-paneel, biedt dit u de garantie op voortreffelijke en nauwkeurige kleurprestaties vanuit alle kijkhoeken.

Product data sheet>

PM-32

PM-43

Een 43 inch LED-backlit display featuring DLNA compliance, Anti-Burn-inTM technology en USB playback voor indoor digital signage operations.

Met Full HD-resolutie, 350 nits helderheid en een contrastverhouding van 3000:1, is de PM-43 in staat kristalheldere beelden te leveren in verschillende omgevingen binnenshuis. Ondersteuning voor DLNA en USB-weergave zijn ontworpen om het delen van multimedia-inhoud gemakkelijk te maken. Sluit hem gewoon aan met een Ethernetkabel op media-apparaten die DLNA ondersteunen en stream inhoud in real-time binnen het lokale netwerk. De PM-43 bevat ondersteuning voor bediening op afstand via RS-232/RJ45/IR voor integratie van mediaspelers. Een andere gebruiksvriendelijke functie is een ingebouwd programmeerbaar schema waarmee het scherm automatisch kan worden geactiveerd voor het afspelen van geselecteerde AV-materialen en op elk vooraf ingesteld tijdstip kan worden uitgeschakeld. De Anti-Burn-in™ technologie en de ingebouwde beeldverbetering zorgen voor een betrouwbare werking van de PM-43 in professionele toepassingen voor digitale signalering.

Product Data Sheet>

PM-43

PM-55

Functioneel 55 inch LED-backlit monitor met Anti-Burn-inTM technology, USB playback en DLNA compliance functie voor indoor digital signage applicaties.

De PM-55, voorzien van een LED-verlicht IPS-paneel, biedt meer dan alleen full HD 1920 x 1080 resolutie. Onder elke kijkhoek zijn consistente en nauwkeurige kleuren te zien. Via de functie voor bediening op afstand via RS-232/RJ45/IR is het gemakkelijk om meerdere schermen direct vanaf een pc te bedienen. Gekoppeld met de ingebouwde planner, kan de PM-55 automatisch worden in- en uitgeschakeld op een vooraf ingesteld tijdstip. USB-weergave en ondersteuning voor DLNA zorgen voor een maximale flexibiliteit bij het delen van verschillende digitale inhoud, zoals muziek, films en foto's. Met de Anti-Burn-in™ technologie, de ingebouwde beeldverbetering en ingebouwde luidsprekers is de PM-55 ideaal voor het gebruik in professionele toepassingen voor digitale signalering.

Product Data Sheet>

PM-55

PM-65

Een hoge kwaliteit slim bezel 65 inch LEDbacklit display met Anti-Burn-inTM technology, USB playback en DLNA compliance media sharing voor professional indoor large-sized digital signage markt.

Uitgerust met dunne randen, met een contrastverhouding van 5000:1 en een MVA-paneel, geeft het PM-65 FHD-scherm levensechte beelden weer onder elke kijkhoek. De beeldkwaliteit en de kleurenweergave zijn verbeterd door de Anti-Burn-in™ en beeldverbeterings-technologieën. Veel aansluitmogelijkheden plus USB-weergave en ondersteuning voor DLNA maken het mogelijk om media-inhoud eenvoudig te delen en te beheren via een USB-station of Ethernet-kabel in een lokaal netwerk. Met een ingebouwde programmeerbare planner kan de PM-65 automatisch worden geactiveerd voor het weergeven van geselecteerd materiaal en op elke vooraf ingestelde tijd worden uitgeschakeld. Via de RS-232/RJ45-afstandsbedieningen is het gemakkelijk meerdere schermen direct vanaf een pc te bedienen. Met de ingebouwde 10 W-luidsprekers en een robuuste metalen behuizing levert de PM-65 gegarandeerd kwaliteit voor de professionele digital signage markt.

Product Data Sheet>

PM-65