AGNeovo Kiosk Displays

AG Neovo's verrijdbare vloerstand, ontworpen voor gebruik in nagenoeg alle openbare ruimtes, is ideaal voor gebruikers die mobiele digitale reklame voor binnen/semi-outdoor toepassingen vereisen.

Neem contact met ons op over de Kiosks

PF-55H

Uitgevoerd met een enkel MVA-paneel met een hoge helderheid van 700 nits en een contrastverhouding van 4000:1, garandeert de PF-55H de weergave van levensechte beelden, zelfs in omgevingen met een krachtige omgevingsverlichting. Dit model is uitgerust met veelzijdige aansluitmogelijkheden en een ingebouwde luidspreker zodat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd met een IPC of mediaspeler. Met een voorzijde van gehard glas, een metalen behuizing en een verplaatsbare vloerstand, is de PF-55H ideaal voor openbare omgevingen.

DF-55

Uitgerust met 2 panels van 55 inch met een Full HD resolutie met 700/700 Nits helderheid en een contrast van 3000:1, is de DF-55 in staat om iedere boodschap of promotie helder en duidelijk over te brengen.Dun profiel 23,4mm.

DX-55

Met de dubbelzijdige 55 inch panels met full HD-resolutie, 700 nits helderheid en een contrastverhouding van 3000:1, biedt de DX-55 indrukwekkende beeldprestaties in verschillende omgevingen. De dubbele HDMI-aansluitingen en voldoende ruimte maken het gemakkelijk een IPC of mediaspeler te integreren. Met het unieke zwevend frame-design en de metalen behuizing biedt de DX-55 een extra optimale keuze voor detailhandel, verkooppunt en reclamemarkten in publieke omgevingen.