AG Neovo Medische Monitoren - Wit

Als AG Neovo's toewijding aan het bieden van schermen die zowel in functie als vorm specifiek voor hun omgeving zijn, is een reeks white LCD-schermen ontworpen om perfect te passen in de gezondheidszorg en design-gerichte omgevingen.

Neem contact met ons op over de medische monitoren

MD Serie - 24 en 27 inch

De MD-serie monitoren, met een brede kijkhoek, zijn ontworpen om te gebruiken met meerdere gebruikers en bieden comfort aan zorgverleners op het werk. Hun installatieflexibiliteit, zelfs in een compacte, hectische omgeving, maakt het een kerncomponent van gedeelde werkruimten in medische omgevingen zoals recepties, karren voor verpleegkundigen, kaartstations en apotheken.

MX Serie - 22 en 24 inch

De displays van de MX-serie zijn ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudige reiniging. Het beschikt over Full HD-resolutie, IEC / EN 60601-1 standaard en conformiteit met DICOM Part 14-specificatie, en biedt een uitstekende beeldkwaliteit, kleurreproductie en beeldcontrast. De MX-serie is specifiek ontworpen voor 24/7 gebruik in veeleisende medische omgevingen.

DR Serie - 17 en 22 inch

De DR-serie is speciaal ontworpen voor tandheelkundige instellingen. Dankzij de beeldoptimalisatiefunctie kunnen tandartsen de diagnose en behandelingsgegevens van de patiënt effectiever overbrengen, en de aantrekkelijke witte buitenkant en het NeoV ™ optische glas getuigen van de uitstekende vorm en functie van het IEC / EN 60601-1-gecertificeerde display. Aantrekkelijk, duurzaam en veelzijdig, het voldoet aan elke behoefte tijdens tandheelkundig consult en behandeling.

TX Serie - 22 inch Touch monitor

De TX-22, voorzien van een LED-verlicht IPS-paneel, biedt meer dan alleen full HD 1920 x 1080 resolutie. Onder elke kijkhoek zijn consistente en nauwkeurige kleuren te zien. De geprojecteerde aanraaktechnologie stelt gebruikers in staat om probleemloos en nauwkeurig over het scherm te navigeren. De kantelflexibiliteit, variërend van -5 tot 90 graden, garandeert het comfort van de gebruiker en is ergonomisch vriendelijk voor openbare en interactieve omgevingen. De glazen deklaag biedt voordelen zoals eenvoudig schoonmaken en weerstand tegen bacteriën en stof. De duurzame metalen behuizing en het robuuste ontwerp van de voet zorgen voor stabiliteit en sterkte.

X Serie Wit - 15, 17, 19, 22 en 24 inch

De X-Series duurzame displays zijn ontworpen voor een betrouwbare 24/7 werking in de veeleisende omgevingen. Met de selecteerbare gamma-curven en veelzijdige connectiviteit biedt de verbeterde X-serie een optimale visuele ervaring met uitstekende kleuren, helderheid en contrastverhouding. NeoV ™ optisch glas en metalen behuizing beschermen het tegen krassen en andere beschadigingen waardoor het ideaal is voor openbare, detailhandel, laboratorium- en industriële toepassingen.