Multi Touch Displays

De multi-touch-schermen van AG Neovo zijn specifiek ontworpen om vakmensen in de sector te helpen bij het maken van een uiterst efficiënte interactieve omgeving. Ze zijn gebaseerd op de meest geavanceerde aanraaktechnologie en leveren een precieze en vloeiende aanraakprestaties.

Neem contact met ons op over de multi touch displays

TX Serie

Op basis van de geprojecteerde capacitieve aanraaktechnologie, biedt de TX-serie een aanraakcapaciteit van 10 punten en versterkt de aanwijsnauwkeurigheid aanzienlijk met een naadloos aanraakgevoel. De verticale installatie wordt ondersteund op 32” en 42” modellen om de beste interactieve ervaring en een optimale portretweergave te garanderen terwijl de beeldvervorming wordt verhinderd.

TM Serie

Met de AG Neovo TM-22 kunnen professionals hun budget onder controle houden, zonder de prestaties uit het oog te verliezen. Met de geïntegreerde geavanceerde geprojecteerde Touch technologie, biedt de TM-22 niet alleen een stijlvol design, maar ook een vloeiende en nauwkeurige aanraakrespons. Naast de LED-verlichting en de Full HD-resolutie, biedt dit toestel ook een 10-voudige touch capaciteit die een naadloze compatibiliteit met de aanraakfuncties van Windows® 7, 8 & 10 biedt. De flexibele voet met twee scharnieren zorgt voor comfort en productiviteit voor meerdere gebruikers. De TM-22 is de ideale multi-touch-oplossing voor een groot aantal verschillende interactieve omgevingen.