Cleerline SSF Glasvezel

Glasvezel, opnieuw uitgevonden!

Cleerline glasvezelkabel en assecoires zijn via AVDIS te verkrijgen. Neem contact op voor de prijslijst. Lees hieronder de reden om op met Cleerline te gaan werken.

Cleerline Logo

Cleerline Producten

De vraag was eenvoudig. Waarom moeten we de beschermende coating van het glas verwijderen?

Kunnen we de uitdagingen van vezelbeëindiging wegnemen door een coating hard genoeg op te nemen om de technicus de mogelijkheid te geven vezels te ontbinden zonder tot het op het glas terecht te komen?

De voordelen van onze SSF ™ GGP-vezels zijn dat ze sterker, veiliger en sneller termineren dan elk ander product op de markt.

STERKER - 10.000 keer de levensduur van de bocht, en tot 200 keer de duurzaamheid stelt technici in staat om ons product te behandelen als standaard cat kabel zonder faalangst.

VEILIGER - De vezel met zijn kleinere glasbekledingslaag is meer buigzaam en vergevingsgezind. De 125um gecoate GGP zal de huid niet doorboren.

SNELLER - SSF ™ kan sneller worden beëindigd door bekwame technici, omdat minder voorbereidingen en voorzorgsmaatregelen vereist zijn. Over het algemeen is SSF ™ eenvoudiger te hanteren. Het is ook sneller om een ​​nieuwe technicus te trainen om snel goede verbindingen te maken.