Hall Technologies HIVE Cloud Control

Op IoT gebaseerd besturingsplatform

  • Cloudgebaseerde besturing voor beheer op afstand
  • Op knooppunten gebaseerde architectuur voor oneindige schaalbaarheid
  • REST API-ondersteuning voor moeiteloze controle en samenwerking
  • Volledige controle over alle IP-geactiveerde, draadloze en oudere AV-hardware
  • Geen betaling per kamer of licentiekosten

 

Het HIVE Control-systeem maakt gebruik van het beste in moderne IoT-, legacy-besturings- en automatiseringssystemen om een ​​superieure end-to-end AV-oplossing te leveren. Met belangrijke verbeteringen aan de drie belangrijkste pijlers van de AV-besturing in de branche; software, interface en hardware hebben we een oneindig schaalbare en betaalbare AV-oplossing ontwikkeld die gemakkelijk te beheren is.

In tegenstelling tot wat er vandaag de dag op de markt is, hebben onze HIVE Nodes niet de noodzaak om een ​​gecentraliseerde server te onderhouden, de aankoop van gateway-apparaten of de installatie van on-premise "brain" -eenheden. In plaats daarvan zijn onze HIVE Nodes ontworpen om direct verbinding te maken met alle bestaande legacy of draadloos verbinding te maken met IP-compatibele hardwareapparaten.

Installeer en verander uw besturingssysteem zonder dat u een zeer bekwame programmeur nodig heeft. Gebruik een eenvoudig te gebruiken interface voor slepen en neerzetten om uw AV-bedieningsconfiguratie aan te passen of gebruik een van onze professioneel ontworpen configuratiesjablonen voor een nog snellere installatie. Beheer apparaten en automatiseringstools van derden door gebruik te maken van de uitgebreide lijst met apparaatstuurprogramma's van HIVE Control en de community-fed REST API-repository voor moeiteloze integratie.

Met ons op abonnementen gebaseerde platform voor activabeheer kunnen onze klanten op afstand service verlenen, analyseren en schalen zonder de kosten van licenties of kosten per kamer. Verbind een onbeperkt aantal kamers met één abonnement.

VSA-51

IP Enabled Digital AV Room Control System

The VSA-51 is a family of devices offering the most advanced, customizable, easy to use, and affordable room control solution ever. It offers greater switching capacity of analog and digital video/audio sources. Designed around the VSA-51-R receiver, all source inputs and user controls are modular and connect to it via simple Cat5 cables. Furthermore, all wall-plates are powered from the receiver for maximum flexibility and simplicity of installation.

Meer informatie>

VSA-51