VERSA-4K

4K Video & USB over IP

- Extend and switch multiple 4K HDMI video and USB on a simple Gigabit LAN
- Can be used directly (without LAN) for point-to-point HDMI/DVI video, USB 2.0, Audio, - IR, and RS232 extension on Cat6
- Low latency video and audio
- Video rotation and flipping (horizontal and vertical)
- User configurable video-wall processor
- Extends signals up to 120 meters (400 ft)

De VERSA-4K biedt de middelen om meerdere HDMI-video- en USB-gegevens uit te breiden en te schakelen naar een vrijwel onbeperkt aantal ontvangers op een eenvoudig gigabit-netwerk. Bidirectionele IR, RS-232 en extra stereogeluid kunnen ook worden uitgebreid. Geavanceerde functies zijn onder meer video en audio met lage latentie, CEC en serieel over IP voor controle, videowandprocessor om 4K-video uit te breiden en te splitsen op meerdere schermen, videorotatie en flipping (horizontaal en verticaal), filtering van USB-apparaatklasse voor het uitsluiten van specifieke USB apparaattypen zoals USB-flashstations, automatische KVM-omschakeling, Telnet- en webGUI-besturing, Dynamic Virtual Matrix ™ (DVM) -werking, PoE-ondersteuning (Power over Ethernet) en meer.

4K-video en USB over IP

In een 1-op-1 opstelling (één zender naar één ontvanger) is geen externe netwerkapparatuur nodig, sluit gewoon een Cat6-kabel tot 120 meter (400 ft) tussen de twee uiteinden aan. In een veel-op-veel-configuratie is een speciale gigabit-netwerkswitch (met IGMP- en Jumbo-frame-ondersteuning) vereist. Elke VERSA-4K bevat een voedingsadapter, maar als de netwerkswitch PoE levert, is aansluiting van de voedingsadapter niet vereist. Gebruikers kunnen de video van maximaal 64 afzenders naar een vrijwel onbeperkt aantal ontvangers sturen.