UH-1D

HDMI over 1 CAT6 Extender Kit

De UH-1D maakt deel uit van de video over twisted pair extension lijn van Hall Research. Deze voordelige en eenvoudig te installeren uitbreidingsset gebruikt slechts een enkele UTP-kabel (Cat6) om Full HD 1080p HDMI-signalen uit te breiden tot meer dan 40 m (40 m) of 720p / 1080i tot 52 m (170 ft). Het product bestaat uit een stevige en compacte zender en een bijbehorende ontvanger.

Productbrochure UH-1D

UH-BTX

HDMI over UTP-extender met HDBaseT ™ (HDBaseT ™) zender en ontvanger


- Verleng HDMI of DVI over enkele Cat 5e / 6 tot 100 m (330 ft)
- Optionele Long Reach-modus (alleen BTX) om 1080p uit te breiden tot 150 m.
- Maakt gebruik van HDBaseT ™ Klasse B-extensietechnologie
- Kan worden aangesloten op alle HDBaseT ™ en HDBaseT-Lite ™ compatibele producten
- Full HD-ondersteuning voor 1080p diepe kleuren, 3D en 4K UHD
- HDCP-compatibel met pass-thru EDID van display terug naar bron

Productbrochure UH-BTX

Deze HDBaseT-extender set bestaat uit een compacte zender (UH-BTX-S) en bijbehorende ontvanger (UH-BTX-R)

De UH-BT en UH-BTX zijn een familie van HDBaseT ™ -compatibele zenders en ontvangers die worden gebruikt om ongecomprimeerde HDMI-video- en RS-232-besturingssignalen te verlengen tot 60 m (-BT-modellen) of 100 m (-BTX-modellen) via een enkele CAT5e / CAT6 UTP-kabel.

De extenders bestaan ​​uit een zender (-S) en een ontvanger (-R) en breiden alle pc- en HD-resoluties uit zonder compressie, tot 4K UHD.

Full-duplex RS-232-uitbreiding wordt geleverd via 3-pins aansluitklemmen, die alle baudrates tot 115.200 bps ondersteunen.

Notitie
De UH-BT en UH-BTX zenders en ontvangers zijn compatibel met elkaar; de maximaal haalbare afstand wordt echter bepaald door de laagste van de

ULTRA-V

Model ULTRA-V 4K UHD HDMI Splitter/Extender over 1 CAT6 to 100m

- Ondersteunt HDMI-video met hoge resolutie, inclusief FHD (1920 × 1080), WQHD (2560 × 1440) en 4K UHD (3840 × 2160)
- Lokale HDMI-uitgangen op alle zenders om verbinding te maken met een lokaal beeldscherm of om een ​​tweede ULTRA-V-zender in serie te schakelen
- 1,4 of 8 uitgangen om video naar meerdere locaties te distribueren
- Geen videokalibratie vereist; geen vermindering van de videokwaliteit vanwege kabellengte

De ULTRA-V-serie is een familie van extenders die wordt gebruikt om HDMI-video te verlengen naar een of meer afgelegen locaties tot 100 m via een enkele CAT6-kabel. De extenders ondersteunen verschillende resoluties, waaronder 1080p @ 60Hz en 4K UHD @ 30Hz.

De Senders zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen. ULTRA-V-1S heeft een enkele externe uitgang, ULTRA-V-4S heeft er vier en ULTRA-V-8S heeft er acht.

De Ultra-V-R is er om als ontvanger aan de achterkant te worden geplaatst.

Alle zenders zijn voorzien van een HDMI-ingang en een lokale HDMI "loop" -uitgang. Hierdoor kan een lokaal beeldscherm worden aangesloten of kan de HDMI in serie worden geschakeld met een andere afzender om het aantal beeldschermen op afstand te vergroten.

Productbrochure ULTRA-V

ECHO

ECHO Familie

- 1, 4 of 8-kanaals HDBaseT ™ -splitter (afzender)
- HDBaseT-extender
- Verleng UHD 4K @ 60Hz 4: 4: 4 tot 70 m en 1080p tot 100 m
- HDCP 2.2, HDR10, 3D-ondersteuning
- RS-232 pass-through en besturing
- Bidirectionele IR (brede band)
- HDMI-lusuitgang op de afzender
- Dubbele HDMI-uitgang op de ontvanger
- Audio-extractie op de afzender en ontvanger
- EDID-beheer
- Power over Cable (alleen zenderzijde heeft voeding nodig)
- Vergrendelbare voedingsconnector

Productbrochure ECHO

De ECHO-familie is een reeks extentieproducten die zijn ontworpen om een ​​enkele HDMI 2.0-bron op afstand te laten weergeven op maximaal acht verschillende locaties, met behulp van HDBaseT-technologie. HDMI-resoluties tot 4K UHD (4K @ 60 4: 4: 4) kunnen worden verlengd tot 70 m, terwijl resoluties tot 1080p 100 m kunnen worden verlengd via een enkele CAT5e- of CAT6-kabel. De ECHO-familie ondersteunt HDCP 2.2- en 1.4-inhoudsbescherming, evenals HDR10-video met hoog dynamisch bereik.

Naast HDMI-extentie, verlengt de ECHO-familie ook RS-232 seriële gegevens, en bidirectionele IR voor bediening van externe apparaten. Alle zenders zijn voorzien van een lokale HDMI-uitgang, EDID-routeringscontrole, ingebouwde analoge audio en Power over Cable (PoC) om externe ontvangers van stroom te voorzien. De ECHO-4S en ECHO-8S hebben ingebouwde HDMI-splitters om een ​​enkele video uit te breiden naar respectievelijk vier en acht ontvangers en hebben extra functies, waaronder RS-232 en IR-lusuitgang voor doorlussen van zenders en digitale TOSLINK audio-de-embedding .

De ECHO-RX2-ontvanger heeft een ingebouwde HDMI-splitter voor aansluiting op een secundair beeldscherm, RS-232 en bidirectionele IR voor bediening, en een niet-ingebedde analoge audio-uitgang. Bij gebruik met een ECHO-1S, installeert u de voeding bij de zender of ontvanger - wat het handigst is.