Hall Technologies DVS-2A

2x1 DVI Switch with Audio, Serial Control & Long Cable Equalization

Het model DVS-2A is een veelzijdige en compacte DVI- en audioschakelaar met 2 ingangen en 1 uitgang. Het ondersteunt pc-resoluties tot 1920x1200 of HD-resoluties tot 1080p. Met het apparaat kan één monitor worden geschakeld tussen twee video- en audiobronnen. De geschakelde uitgang kan worden geselecteerd via een drukknop op het frontpaneel, via de RS-232 seriële poort, of automatisch door actieve video op de ingangen te scannen en te detecteren.

Meer informatie>

DVS-2A

DVS-4A

4-Port DVI Switch with Audio, Serial Control & Long Cable Equalization

Het model DVS-4A is een veelzijdige en compacte DVI- en audioschakelaar met 4 ingangen x 1 uitgang. Dit apparaat biedt zowel een video- als audio-uitgang die kan worden geschakeld tussen vier video- en audiobronnen. Hierdoor kunnen meerdere met DVI uitgeruste apparaten (zoals pc's) naar een enkel DVI-scherm (zoals een plasma- of lcd-scherm) worden gerouteerd. De switcher ondersteunt single-link, DVI-D-videosignalen met resoluties tot 1920x1200 en HDTV tot 1080p. De DVS-4A-eenheid biedt alle A / V- en bedieningsaansluitingen op het achterpaneel; het voorpaneel heeft een drukknopschakelaar met bijbehorende LED-indicator voor de selectie van de videobron. Dit apparaat kan handmatig worden bediend met de schakelaar op het frontpaneel, automatisch op basis van videodetectie of op afstand via een RS-232 seriële poort.

Meer Informatie>

DVS-4A

SW-HD-4

4-Port HDMI Fast Switch with IP, RS-232, and IR Control

De SW-HD-4 is een HDMI-switcher met 4 ingangen en InstaPort ™ -technologie van Silicon Image, waarmee snel kan worden geschakeld van vier HDMI-bronnen naar een enkele HDMI-uitgang. De switcher ondersteunt 4K (UHD), 3D, 36-bit Deep Color-video. Bedien het schakelen via de knop op het voorpaneel, met behulp van de IR-afstandsbediening, RS-232, Telnet en ook web-GUI ingebouwd in het apparaat.

Meer informatie>

SW-HD-4

 

HR-733

HDMI/DVI + VGA + Audio + RS-232 Over Fiber Extender Switcher

De HR-733 verlengt ongecomprimeerde HDMI-video, VGA, audio en bidirectionele RS-232 tot 1000 m over slechts één multi-mode glasvezelkabel. Het accepteert 2 HDMI- of DVI-ingangen en 1 VGA of YPbPr met bijbehorende audio (via 3,5 mm L / R stereo of S / PDIF TOSLINK). Analoge ingang wordt geconverteerd naar HDMI en automatisch geschaald naar de oorspronkelijke resolutie van het externe display. De ontvanger wordt eenvoudig met een HDMI-kabel op het scherm aangesloten (voor DVI-verbinding is een adapterkabel vereist). Het apparaat is volledig compatibel met HDCP en ondersteunt EDID-pass-through van het externe display naar de geselecteerde bron. Vrijwel alle pc- en HDTV-resoluties worden ondersteund.

Meer informatie>

HR-733

 

VS-2A

2-Port VGA Switch with Audio & Serial Control

Het Model VS-2A is een veelzijdige en compacte 2 input x 1 output VGA & audio schakelaar. Het ondersteunt pc-resoluties tot 1600x1200 of HD-resoluties tot 1080p. Met het apparaat kan één monitor worden geschakeld tussen twee video- en audiobronnen. Ingang # 1 heeft lokale doorlusuitgangen voor audio en video die perfect zijn voor desktop-pc's. De geschakelde uitgang kan worden geselecteerd via een drukknop op het frontpaneel, via de RS-232 seriële poort, of automatisch door actieve video op de ingangen te scannen en te detecteren.

Meer informatie>

VS-2A

VS-4A

4-Port VGA Switch with Audio and Serial Control

Het Model VS-4A is een veelzijdige en compacte VGA- en audioschakelaar met 4 ingangen x 1 uitgang. Het ondersteunt pc-resoluties tot 1900x1200 of HD-resoluties tot 1080p. Met de unit kan één monitor worden geschakeld tussen vier video- en audiobronnen. De geschakelde uitgang kan worden geselecteerd via een drukknop op het frontpaneel, via de RS-232 seriële poort, of automatisch door actieve video op de ingangen te scannen en te detecteren.

Meer informatie>

VS-4A