KVM-TEC, KVM over Cat & Fiber Specialist

AVDIS BV is de distributeur van KVM-TEC in Nederland

 

 

 

KVM TEC

KVM-TEC DE OOSTENRIJKSE ONTWERPER EN FABRIKANT VAN KVM-EXTENDERS EN SWITCHING SYSTEMEN

kvm-tec onderscheidt zich door de combinatie van perfecte videocompressie met de zero latentietijd over IP op de markt door continu onderzoek en in-house ontwikkeling. Een van de kvm-tec-normen is dat alle kvm-tec-extenders met een standaard netwerkswitch kunnen worden gebruikt voor het schakelen van systemen tot 48/480 eindpunten en het mogelijk maken van supersnel schakelen.

 

KVM-TEC TECHNOLOGIE IS ONZE PASSIE

Alle technologieën zijn in eigen huis ontwikkeld. Vertragingsvrije videolijn - lijntransmissie, USB2.0 transparante, latentievrije 4K-transmissietechnologie, waar vergelijkbaar met zip-bestanden de 4K-signalen zonder vertraging worden verzonden.

Een van de normen is om het maximale uit de producten te halen en daarmee een uitstekende prijs-prestatieverhouding te bereiken.


Uitstekende producten

... perfecte combinatie van videocompressie en minder latentietijd (<5 ms) dankzij de technologie die is ontwikkeld door kvm-tec

… Transparante USB 2.0-overdracht, zelf ontwikkeld, gebeurt met slechts één kabel en ondersteunt alle USB-apparaten

... perfecte USB- en videotransmissie voor afstanden tot 160 km / 99mi

... vertragingsvrije overdracht van 4K-video's in 4K-technologie in realtime in 4K 4: 4: 4: @ 8bit

... worden ook gekenmerkt door supersnel schakelen

... alle kvm-tec extenders kunnen worden gebruikt met standaard netwerkcomponenten in het Matrix Switching System tot 480 eindpunten.

... uitstekende prijs-prestatieverhouding

Uitstekende kvm-tec-functies

Wereldwijd nieuw is de functie 4K Multiview Commander voor de 4K ULTRALINE Extender. Inhoud van 4 verschillende pc's kan worden weergegeven en bediend op een 4K-scherm.

Muisglijden en schakelen, de softwarefunctie voor het bedienen van maximaal 8 monitoren met één muis en één toetsenbord. De opstelling van de monitoren is flexibel en de oplossing is vergelijkbaar met een virtuele desktopwand.

kvm-tec Switching Manager @ work-software voor intuïtief en gemakkelijk beheer van alle extenders in het schakelsysteem tot 480 eindpunten.

kvm-tec technologie is onze passie

Alle technologieën zijn in eigen huis ontwikkeld. Vertragingsvrije videolijn - lijntransmissie, USB2.0 transparante, latentievrije 4K-transmissietechnologie, waar vergelijkbaar met zip-bestanden de 4K-signalen zonder vertraging worden verzonden.

Een van de normen is om het maximale uit de producten te halen en daarmee een uitstekende prijs-prestatieverhouding te bereiken.

We praten graag met onze klanten

Het toegewijde team van kvm-tec zet nieuwe normen in verkoop en ondersteuning en is direct aan het werk voor klanten over de hele wereld om de optimale oplossing en toepassing te bieden voor de meest uiteenlopende marktgebieden - met passie voor verkoop.

De productfamilie van kvm-tec is verspreid over de hele wereld

Het assortiment van de kvm-tec-extender strekt zich uit van de goedkope SMARTLINE-extender, die DVI en HDM (zonder geluid) in perfecte kwaliteit verzendt, tot de 4K Ultraline-extender, waar 4K-video's onvertraagd over lange afstanden worden verzonden zonder vertraging. Kvm-tec-producten hebben altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De KVM-extenders worden wereldwijd gebruikt in projecten van zeer veeleisende bedrijven in de industrie, automatisering, medische technologie, enz.

Kvm-tec thuisbasis - waar alle technische ideeën worden geboren

De thuisbasis ligt midden in het groene veld in Oostenrijk, de plek waar alle technische ideeën worden ontwikkeld. Door voortdurend in-house onderzoek en ontwikkeling worden voortdurend nieuwe normen en trends gecreëerd en worden slimme productideeën geïmplementeerd die internationaal worden verkocht.

kvm-tec is begonnen aan zijn succesvolle reis rond de wereld vanuit het hoofdkantoor in Oostenrijk. Het filiaal in de VS - kvm-tec INC en de verkoopafdeling in China maken de internationale verkoop echt compleet.