Gateway

KVM-TEC GATEWAY

DE KVM-TEC VERBINDING MET VIRTUELE MACHINES, AFSTANDSWERKEN & THUISKANTOOR

Het REAL REMOTE-systeem met Gateway en Gateway2go biedt toegang tot virtuele machines en thuiskantoren en externe werkplekken met extreem goede prestaties.

Crisisbestendige KVM-systemen vereisen innovatie

omdat REMOTE niet gelijk is aan REMOTE

Met Full HD Extender FLEXline en met Gateway heb je toegang tot virtuele machines en met Gateway2go APP zijn remote werkplekken & thuiskantoor met superprestaties mogelijk. Voor tijden van grote vraag kunnen extra externe werkplekken worden geïnstalleerd met de Gateway2go APP voor een bepaalde periode.

KVM-TEC GATEWAY

kvm-tec gateway - de perfecte combinatie van een realtime KVM-systeem en een flexibel remote desktop-systeem.

De gateway heeft de functie van een thinclient en is in combinatie met MX Local Extender de ideale combinatie met virtuele machines in het schakelsysteem.

Met kvm-tec Gateway is de verbinding met virtuele machines of remote pc's buiten het Switching netwerk mogelijk. Een gateway kan verbinding maken met virtuele machines. 4 Inloggegevens kunnen worden opgeslagen en opgehaald via een sneltoets. Voor zoveel gebruikers die tegelijkertijd met virtuele machines willen werken, is elk één gateway nodig.

Naast uw realtime schakelsysteem kan de kvm-tec gateway worden gebruikt om toegang te krijgen tot de virtuele machines.

Eenvoudige installatie - sluit eerst de MX/UVX-afstandsbediening aan, selecteer vervolgens het RDP-protocol op de kvm-tec-gateway, voer vervolgens de inloggegevens in en maak verbinding met de gewenste pc. RDP en VNC worden standaard gebruikt.

Powered door DEBIAN
RDP/VNC-protocol

Product sheet Gateway 
Handleiding Gateway
Gateway Voorbeeld

 

 

Gateway 1

 

 

Gateway 2

GATEWAY2GO

Gateway2go voor externe werkplekken en toegang tot het schakelsysteem

De benodigde bandbreedte wordt verminderd door een speciaal bandbreedtebeheer en daardoor is werken op afstand in bijna realtime mogelijk. Gateway2 go is via een VPN-tunnel met internet verbonden en kan daarom vanaf het externe werkstation worden verbonden met elke pc in het matrixschakelsysteem.

Besturingssysteem Windows 10, bandbreedte 70 Mbit/s voor desktopgebruik, 500 Mbit/ voor vloeiende videoweergave

Licentiemodel voor externe werkplekken

Maandelijkse licenties worden op aanvraag geboekt, waardoor de Remote Workplace zeer kosteneffectief is en piektijden efficiënt dekt. 

Windows-app voor live pc's van het matrix switching systeem

geen extra hardware nodig

Product sheet Gateway2Go
Handleiding Gatway2Go