AVDIS LED

We hebben verschillende opties voor klanten als het gaat over LED.

Complete oplossingen geinstalleerd door professionele installateurs. Van groot tot klein met alle verschillende soorten pixel pitches. Wij adviseren u en helpen van A tot Z met design en installatie. Neem contact op voor een afspraak.

Bij AVDIS kunt u terecht voor alle typen ledwall projecten. We hebben veel verschillende mogelijkheden als het gaat om LED oplossingen. Veel hangt af van de locatie waar de ledwall dient te komen en de afstand die de kijkers hebben tot de ledwall. Wij regelen alles voor u, van het selecteren van het juiste type LED tot en met de plaatsing van de ledwall. Bovendien adviseren wij u vooraf bij u op locatie over de ledwall die het beste op uw wensen aansluit.

Bij ons koopt u een ledwall van hoogwaardige kwaliteit
Er zijn ontzettend veel aanbieders van LED walls in Nederland. Daar zit een goede kant aan, u heeft als klant namelijk veel keus uit aanbieders waardoor de prijs zo aantrekkelijk mogelijk blijft. Bij AVDIS willen we u de beste prijs bieden met een kwalitatief goed product waarnaar u de komende jaren tevreden en trots kunt kijken.

Onze LED walls zijn van een betrouwbare fabrikant die een mooie focus heeft op kwaliteit met uiteraard een fabriek in Azië waar de LED panelen worden gemaakt om concurrerend te kunnen blijven op prijs.

LED Indoor

LED Panelen Indoor

Met onze indoor LED oplossingen verzorgen we de opbouw van uw LED wall gebaseerd is op uw wensen. Samen met u kijken we naar de wensen van uw klanten. De ruimte waarin uw LED project wordt gerealiseerd, de afstand die de bezoekers van de LED wall zullen hebben en het formaat dat u voor ogen hebt.

Uiteraard geldt ook bij deze vorm van communicatie, content is king, dus hoe meer u heeft nagedacht over de boodschap die u gaat weergeven hoe groter het effect zal zijn.

Met de benodigde informatie kunnen wij aan de slag om de juiste pixel pitch (pixeldichtheid, hoe ver liggen de LED lampjes van elkaar) en het formaat te selecteren en aan u voor te leggen in een offerte.

All in one LED

All in One LED

Totaal kant en klare LED wall. Verkrijgbaar in de formaten 108, 135, 162 en 216 inch. Beeldverhouding 16:9. De pixel pich bepaald mede de grootte omdat het een totale oppervlakte heeft van 1920x1080. De resolutie van een normaal beeldscherm of een normale laptop/PC. Dat betekent dat u iedere pixel van het beeld ook daadwerkelijk op de LED te zien krijgt.

Als dit interessant kan zijn voor u en uw klanten neem dan vooral contact met ons op en vraag naar de competitieve prijzen van onze LED oplossingen.

LED panel

LED Panel 2

LED Panel 3