Hoge kwaliteit LED van AOTO

AVDIS BV is leverancier van AOTO LED panelen. AOTO's premium LED-displayproducten en -oplossingen met hypermoderne technologieën en een wereldwijd netwerk worden met succes projecten toegepast in internationale commerciële banken, wereldwijd gerenommeerde reclamebedrijven, de beste entertainment- en sportevenementen, wereldberoemde tv-studio's en internationale transporthubs.

AOTO heeft prachtige klanten waarbij onder andere FIFA, UEFA, Harrods, Bundesliga, BBC, Sky, CCTV, BOC, New York Times Square, Parijs CDG Airport, New York JFK Airport, Hong Kong Airportetc. We staan ​​voor marktgerichte technologische innovatie, waaronder HDR, virtuele overlay-technologie, 8K-24bit-controle en moiré-effectreductie.

De CLD lijn van AOTO is zeer geschikt voor vele verschillende high end oplossingen. AVDIS levert de standaard volledige displays van AOTO waarbij een volledige ombouw, floorstand of wall mount en alle control wordt meegeleverd. De standaard CLD108 (108 inch display, 2.400mm x 1.350mm, 1920x1080 pixels, pixel pitch 1.2 mm), de CLD136 (136 inch, 3.000mm x 1.687,5mm, 1920x1080 pixels, pixel pitch 1.5 mm) en de CLD104 (portrait stand 104 inch, 640 x 1.260 pixels, 1.200mm x 2.362,5mm zijn zeer volledige producten van uitzonderlijke kwaliteit.

 

 

CLD136

CLD136 back

CLD104

CLD, wat een afkorting is voor Commercial LED Display, is het resultaat van de toewijding van AOTO Electronics om de Direct View LED-technologie met zijn hoge beeldkwaliteit en hoge schaalbaarheid naar de commerciële displaymarkt te brengen. Deze producten worden nu veel gebruikt in high-end retails, transporttoepassingen (vlucht- en spoorvervoer), commandocentra, vergaderruimtes, autoshows en tv-studio's waar de kwaliteit van het display van groot belang is.

Het commerciële display van de CLD kan indrukwekkende beelden produceren met delicate details in de foto's die worden weergegeven op de schermen met hoge pixelpitch en hoge contrast ratio's. Het gepatenteerde commerciële display van de CLD kan samen met een willekeurig aantal andere soortgelijke display-units worden samengesteld om aan de vereisten van vrijwel elke toepassing te voldoen. Het is heel eenvoudig om grote, naadloze videowanden te maken met ultra HD-resolutie. Dankzij de unieke engineeringmogelijkheden van AOTO Electronics beschikt de CLD-productlijn over alle functies waarmee klanten afhankelijk zijn van AOTO, zoals de mogelijkheid om tot een 8K-videodisplay te werken met slechts één controller, HDR (High Dynamic Color Range) , 10 bit per kleur grijsschaal en 24 bit kleurverwerkingsdiepte.

Het commerciële CLD-scherm creëert immersieve visuele effecten die de merkwaarde van zijn klanten bevorderen. Deze alles-in-een display-oplossing wordt gebruikt voor alle soorten commerciële displays waarbij duurzaamheid, een laag energieverbruik, een dynamisch kleurengamma en een bijna perfecte afbeelding van het beeld belangrijk zijn.