Easy Palette Modulaire LED Panelen

De meest eenvoudige "out of the box"LED oplossing die u kunt vinden.

AVDIS BV is exclusief distributeur voor Nederland en Belgie van Easy Palette. De eenvoud van de oplossing maakt het een zeer geschikt product voor iedere installateur/integrator. Met een beeldverhouding van 16:9 die gelijk is aan iedere "normale" monitor is het geschikt voor vrijwel ieder type content.

Het werkt met een "master" en "slave" koppeling waardoor aansturing ook zeer eenvoudig is geworden. Een enkele master kan tot 24 slaves aansturen in een videowall configuratie.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de Easy Palette website:

http://easy-palette.eu/

Product Sheets:

Indoor 2.92 mm
Indoor 4.28 mm

Outdoor 4.28 mm
Outdoor 6,33 mm

Bij AVDIS BV in de showroom (De Bilt) hangen er voorbeeld opstellingen en bent u van harte welkom om het te komen bekijken. 

Hieronder ziet u de manier van installatie en het onderhoud alvast in animatie weergegeven.

 

 

 

Applicaties

De Easy Palette heeft zowel oplossingen voor binnen als voor buiten. De outdoor LED panelen hebben een brightness van 7000 nits en de panelen voor binnen hebben een brightness van 1500 nits. De grootste pixel pitch voor buiten is 6,33 mm en de kleinste binnen pixel pitch 2,92 mm. 

Alles wat u nodig heeft in een doos

In de doos van de easy palette vindt u alles wat u nodig heeft voor het ophangen van de LED panelen. Een passende muurbeugel, het paneel zelf en zelfs een doos met gereedschap om de easy palette te koppelen. Installatie is zeer eenvoudig voor een ieder die ook een monitor weet op te hangen.