NETIO slimme stopcontacten

NETIO is een Tsjechische producent van slimme stopcontacten die via LAN en WiFi kunnen worden bediend. Onze producten zijn programmeerbaar en ondersteunen alle gangbare M2M API-protocollen.

Het hoofdkantoor van NETIO is gevestigd in Praag en onze producten zijn ontworpen en geproduceerd in Europa. Productkwaliteit en gebruiksgemak zijn de primaire recepten voor klanttevredenheid en het oplossen van de behoeften van klanten.

Meer informatie over NETIO en het volledige productportfolio kunt u vinden op de website www.netio-products.com/en


Netio

NETIO produceert slimme stopcontacten. Onze 110V / 230V-aansluitingen kunnen via het netwerk (LAN / WiFi) of via Bluetooth worden bediend.

Onze stopcontacten zijn vooral voor bedrijven (B2B). Een typische gebruiker is een systeemintegrator die onze producten in verschillende industriële projecten gebruikt. Onze producten zijn te vinden in demonstratiecabines, windkrachtcentrales, ziekenhuizen en vele andere M2M- en IoT-toepassingen.

We bieden technische ondersteuning, compatibiliteit op lange termijn en productstabiliteit aan alle bedrijven die onze producten gebruiken in hun projecten of oplossingen met een lange levensduur. Wij zijn een Europese producent en we begrijpen de behoeften van onze klanten.

Onze NETIO 4x-producten bieden ongeëvenaarde aanpassingsmogelijkheden via Lua-scripts die rechtstreeks op het apparaat worden uitgevoerd. Dankzij deze unieke functie kunnen de stopcontacten worden bestuurd door sensoren van derden in het netwerk, zonder te vertrouwen op een cloud of een internetverbinding.

NETIO 4All

NETIO 4All is een PDU-module met vier 230V / 8A-stopcontacten met verbruiksmeting voor elk stopcontact, evenals LAN- en WiFi-connectiviteit. Elk van de vier sockets kan afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld via het web of met behulp van verschillende M2M API-protocollen. Het elektriciteitsverbruik (A, W, kWh) kan worden gemeten bij elk stopcontact. NETIO 4All slimme stopcontacten zijn ontworpen voor het op afstand meten en bedienen van stopcontacten. Gebruik het product wanneer u 230V-aansluitingen nodig hebt die worden bestuurd door een mobiele app, door een computerprogramma (via M2M API) of door een aangepast script (Lua) dat rechtstreeks in het NETIO 4All smart socket-apparaat wordt uitgevoerd.

Meer over Netio4All

 

 

PowerPDU 4C

NETIO PowerPDU 4C is een kleine 110 / 230V PDU (stroomverdelingseenheid). Elk van de vier IEC-320 C13-uitgangen kan onafhankelijk worden bestuurd (Aan / Uit / Reset / Toggle). Elektrische parameters (A, W, kWh, TPF, V, Hz) worden met hoge nauwkeurigheid gemeten bij elke uitgang. Het apparaat beschikt over twee LAN-poorten (en een ingebouwde Ethernet-switch) voor aansluiting op een LAN. Elke uitgang ondersteunt ZCS (Zero Current Switching) om de aangesloten apparatuur te beschermen.

Meer over PowerPDU 4C

  

PowerCable Modbus 101x

NETIO PowerCable Modbus 101x is een slim wifi-stopcontact van NETIO-producten. Het slimme uitgangscontact kan via een webinterface worden in- en uitgeschakeld. De webinterface toont ook gemeten elektrische waarden (V, A, kWh, W, Hz, TruePF). PowerCable Modbus 101x ondersteunt het industriestandaard Modbus / TCP-protocol voor M2M-communicatie. Dit protocol maakt het mogelijk om het energieverbruik te meten en de output van PLC's, SCADA-systemen, smart home-applicaties, enzovoort te regelen.

Meer over PowerCable Modbus 101x