PowerPDU 4C

NETIO PowerPDU 4C is een kleine 110 / 230V PDU (stroomverdelingseenheid). Elk van de vier IEC-320 C13-uitgangen kan onafhankelijk worden bestuurd (Aan / Uit / Reset / Toggle). Elektrische parameters (A, W, kWh, TPF, V, Hz) worden met hoge nauwkeurigheid gemeten bij elke uitgang. Het apparaat beschikt over twee LAN-poorten (en een ingebouwde Ethernet-switch) voor aansluiting op een LAN. Elke uitgang ondersteunt ZCS (Zero Current Switching) om de aangesloten apparatuur te beschermen.

Uitgangen kunnen worden geregeld in het webbeheer van het apparaat, met behulp van een mobiele app of via verschillende M2M API-protocollen (REST API, SNMP, MQTT, Modbus / TCP en meer). Aangepaste Lua-scripts kunnen rechtstreeks in de NETIO PowerPDU 4C worden uitgevoerd. Als speciale functie biedt NETIO PowerPDU 4C een RS-232 seriële poort (groen 3-pins aansluitblok) die kan worden bestuurd met een Lua-script of kan worden gebruikt als een TCP-tunnel (externe seriële poort).

Product sheet PowerPDU 4C

Quick Installation Guide

M2M API: OPEN INTERFACE (13 PROTOCOLS)
NETIO PowerPDU 4C is een slimme PDU (Power Distribution Unit). Met de ondersteuning van vele netwerkprotocollen die kunnen worden gebruikt om elk stopcontact afzonderlijk te regelen en het elektriciteitsverbruik te meten, is het apparaat uniek op de markt.

Dankzij vele ondersteunde M2M API's zijn NETIO-apparaten eenvoudig te integreren in bestaande systemen die bestaan ​​uit HW / SW van veel verschillende producenten.

NETIO PowerPDU 4C ondersteunt bijvoorbeeld de volgende M2M-API's: XML, MQTT, SNMP v3, Telnet, Modbus, JSON, ... Voor elk open M2M-protocol is een gedetailleerde specificatie beschikbaar in de sectie Downloads.

 

VEILIGHEID IN M2M-PROTOCOLLEN (HTTPS / SSL)
NETIO PowerPDU 4C ondersteunt een hoog niveau van netwerkbeveiliging.

Het HTTPs-protocol beveiligt de verbinding tussen de browser en de webserver. Zolang HTTPs is geactiveerd, zijn zowel apparaatbeheer als M2M-protocollen via HTTPs (URL-API, XML, JSON) beveiligd met SSL-codering.
De derde generatie SNMP v3 biedt een betere wachtwoordbeveiliging in vergelijking met eerdere SNMP-versies.
Het MQTT-protocol voor IoT-cloudtoepassingen omvat SSL-beveiliging.

GEBRUIK VAN NETIO POWERPDU 4C:
In IT wordt de NETIO 4C smart PDU meestal gebruikt om elektriciteit te distribueren in een 19-inch rack (kast) in een datacenter.
NETIO PowerPDU 4C wordt vaak gebruikt in vergaderruimtes en in multimedia-AV-toepassingen - telkens wanneer het nodig is om 110 / 230V-stopcontacten individueel te bedienen vanaf een mastersysteem (bijv. Een bedieningspaneel in de vergaderruimte).
Typische toepassingen omvatten ook energiemeting voor apparatuurbewaking (3D-printer, laboratoriumapparatuur, ...)
Op het gebied van Digital signage of AV multimedia gebruiken bedrijven vaak NETIO-aansluitingen om multimediaschermen te bedienen en hun functionaliteit te controleren (met behulp van vermogensmetingen). NETIO ondersteunt het publiceren van stuurprogramma's voor de meest voorkomende systemen op dit gebied.
Op afstand of autonoom herstarten van apparatuur in bewakingscentra of informatiestands - op plaatsen die 24/7 zonder storingen moeten werken (luchthavens, winkelcentra, spoorwegcentrales, callcenters, ...)