4x4 HDMI 2.0 Matrix Switch

05-november - Een voordelige maar betrouwbare en stuurbare matrix switch van GeMNeXT

GeMNeXT is het eigen merk van AVDIS. We hebben door ons zelf geselecteerde producten van betrouwbare Chinese producenten onder eigen merk op de markt gebracht. 

Veel van onze klanten gebruiken ze al naar grote tevredenheid. Zonder de hoge kosten van de bekendere AV merken kan er op deze manier gebruik worden gemaakt van de meest voorkomende producten.

Bijvoorbeeld onze Matrix-4X4-H2.

Deze hoogwaardige HDMI-matrixswitcher kan elk van deze vier HDMI 2.0-bronnen omschakelen naar vier HDMI 2.0-schermen. Elke input en output ondersteunt tot 4K@60Hz 4:4:4 resolutie en HDCP 2.2. De uitgangen kunnen individueel worden geschaald voor 1080p. De-embedded audio als analoge L / R en coaxiaal is beschikbaar voor beide uitgangen.

De ARC-functie kan de audio van het weergaveapparaat alleen teruggeven aan de uitgang van de coaxiale poort. Geavanceerd EDID-beheer wordt ondersteund. Met zijn 18 Gbps bandbreedte en de extra features met de nieuwste HDMI standaarden. Deze switcher kan worden bediend vanaf het voorpaneel, RS-232, IR-afstandsbediening of TCP / IP.

Voor meer informatie klik je hier