Een echte 4K multiviewer

04-november - De Ophit MSV2 is een bijzonder apparaat

Een multiviewer zorgt ervoor dat er meerdere bronnen via (in dit geval) 4 HDMI 2.0  inputs kunnen worden weergegeven op 1 beeldscherm of LED wall. De MSV2 multiviewer die Ophit op de markt heeft gebracht heeft een output resolutie van 4096x2160@60Hz.

Het grote verschil met andere multiviewers op de markt is dat er daadwerkelijk 4 x 4K input verwerkt kan worden. Dat betekent dat er niet alleen een quad met 4 x 1920x1080 kan worden getoond maar ook dat de enkele inputs als 4K op het gehele beeld. De hoogst mogelijke resolutie wordt daardoor in alle mogelijke lay outs bewaard.

Schakeling van dit apparaat kan via de knoppen of de afstandsbediening maar ook met een third party RS232 sturing zoals Neets of Crestron.

Als kers op de taart zit er zeer eenvoudig te bedienen GUI software bij die u de mogelijkheid geeft om gewenste lay outs voor te programmeren.

Ophit producten worden veel ingezet in ziekenhuizen en andere medische omgevingen. Maar de MSV2 is ook uitermate geschikt voor een relatief kleine control room of iedere willekeurige videowall/display waarbij meerdere bronnen gewenst zijn.

Een multiviewer kan interessant zijn voor verschillende markten waar hoge beeldkwaliteit belangrijk is. De MSV2 is zowel verkrijgbaar in het zwart als in het wit. 

MSV2 lay outs