Hall Research wordt Hall Technologies!

26-maart - Hall Technologies is toegewijd aan het creƫren van innovatieve oplossingen

TUSTIN, CA. - 18 JANUARI 2021 - Hall Research, een toonaangevende ontwerper en fabrikant in de A / V-industrie, is verheugd om de rebranding van het bedrijf aan te kondigen als onderdeel van zijn toewijding om state-of-the-art oplossingen te bieden voor de meest veeleisende behoeften. Hall Technologies breidt met het merk zijn nalatenschap uit en verheft het zich tot nieuwe innovaties om zijn standpunt, aanbod en richting in de industrie te verstevigen.

Hall Research levert al meer dan drie decennia geavanceerde videodistributie-, schakel-, schaal-, conversie- en controlesystemen. Gevoed door het oplossen van de behoeften van de klant, heeft Hall Technologies de snelle evolutie van de A / V-industrie omarmd. Het bedrijf heeft innovatieve oplossingen ontwikkeld voor veel voorkomende problemen in het onderwijs, medische instellingen, zakelijke instellingen, thuiskantoren en het dagelijks leven. Een nieuw ecosysteem van producten, met end-to-end-oplossingen voor al deze en meer, zal dit jaar door Hall Technologies worden aangekondigd.

"Hall Technologies is toegewijd aan het creëren van innovatieve oplossingen die de manier waarop mensen leren, werken en hun dagelijkse leven leiden, zullen veranderen", aldus Jason Schwartz, Chief Executive Officer van Hall Technologies. "Dit nieuwe merk en de evoluerende positionering illustreren perfect de volgende generatie A / V."

De klanten en partners van Hall Technologies zijn een essentieel onderdeel van het proces geweest, aangezien de rebranding is geworteld in de toewijding van het bedrijf om holistische oplossingen te creëren die voldoen aan veranderende behoeften.