Raritan Distributeur

AVDIS BV is naast de distributeur voor AV producten ook thuis in de KVM markt. Met Raritan hebben we direct een van de leidende KVM partijen in de wereld aan ons gebonden. KVM over IP switches en meetbare en uitleesbare Power units van klein tot groot. Een aantal van de beschikbare producten staan hieronder al genoemd. Kijk voor een totaaloverzicht op http://www.raritan.com. Alle Raritan producten zijn via AVDIS te verkrijgen. Vraag ons naar de oplossingen en de prijzen.

 

KVM Switches

Raritan'sremote access  producten omvatten: High performance KVM-over-IP, standaard KVM-over-IP, KVM / serial console server, één poort IP KVM, all-in-one gateways en Cat5 analoge desktop of rackmount KVM. Onze remote access oplossingen plaatsen de nadruk op prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid. Of je nu in een serverruimte, testlab, data center zit, of gewoon werkt op afstand, er is een oplossing ontwikkeld om aan uw behoeften te voldoen.

Dominion® KX III pdf

Raritan KVM over IP video kwaliteit vergelijking

Power Distribution Units (Metered and Switched)

Raritan's datacenter power producten omvatten: rek Power Distribution Units (PDU's), inline meter, transfer switches, en branch circuit monitoringsystemen. Onze producten plaatsen de nadruk op betrouwbare stroomverdeling, power meting en beheer op afstand. Zij helpen u om een beter beheer van de bestaande stroomcapaciteit te realiseren en energie te besparen. En ze bieden ondersteuning voor milieu-monitoring.

Kijk voor meer informatie in de product data shets of op de website van Raritan:

PX Intelligent Rack PDUs

PXE Metered Rack PDU

PX Inline Meter series

Video-over-IP Networked Solutions

Raritan Audio Visual Solutions is waar AV, IP, en IT elkaar ontmoeten. Raritan is bekend om zijn bekroonde IP KVM, seriële en remote access oplossingen voor meer dan drie decennia, en heeft vijf generaties van de producten in gebruik bij meer dan 50.000 locaties in 76 landen. Maak gebruik van onze toonaangevende KVM, video en IP-technologie en expertise voor al uw AV behoeften.

RAV IP

C5R-DVI-SET