KVM Switches

Raritan'sremote access  producten omvatten: High performance KVM-over-IP, standaard KVM-over-IP, KVM / serial console server, één poort IP KVM, all-in-one gateways en Cat5 analoge desktop of rackmount KVM. Onze remote access oplossingen plaatsen de nadruk op prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid. Of je nu in een serverruimte, testlab, data center zit, of gewoon werkt op afstand, er is een oplossing ontwikkeld om aan uw behoeften te voldoen.

Dominion® KX III pdf

Neem contact met ons op voor een offerte en advies!

Dominion® KX III

De Dominion KX III is het vlaggenschip van Raritan, een KVM-over-IP-switch die ondersteuning van 1, 2, 4 of 8 gebruikers op BIOS-niveau, op afstand het beheer van 8, 16, 32 of 64 servers in één switch biedt. Met toonaangevende videoprestaties, beveiliging en betrouwbaarheid presteert de Dominion KX III beter dan de concurrentie. Met standaardfuncties zoals DVI / HDMI / DisplayPort digitale video, VGA-analoge video, virtuele media, audio, smartcard / CAC en mobiele toegang, is de Dominion KX III geschikt voor zowel algemene computer- als dynamische broadcasttoepassingen. Beheer tot 8 seriële apparaten met de nieuwe DSAM-modules. Nieuwe KX III Client SDK en API voor integratie en automatisering.

KX III is ideaal voor serverruimtes, testlaboratoria en de grootste datacenters van ondernemingen. Het biedt hoge prestaties, Java-vrij, extern beheer van servers, werkstations en seriële apparaten. Implementeer afzonderlijk of met CommandCenter Secure Gateway van Raritan.

Voor broadcasting, controlekamers, laboratoria en studio's biedt het nieuwe KX III gebruikersstation krachtige KVM-over-IP-toegang in een onafhankelijk, onderhoudsarm apparaat. De productieve gebruikersinterface ondersteunt twee 1080p-videosessies met 30 FPS met lage latency, gelijktijdige toegang tot acht of meer servers, dubbele monitoren, audio en virtuele media. Het userstation kan nu worden geïntegreerd met CommandCenter om gecentraliseerde aanmelding en toegang voor grote implementaties te ondersteunen.

Datasheet Dominion III

Datasheet User station