AVDIS levert uw Raritan power producten

Raritan Power Distribution

De datacenter producten van Raritan omvatten power distribution units (rack PDU's), inline meters, Transfer Switches en branch circuit monitoring systemen. Door gebruik te maken van Xerus Technology Platform, verbeteren alle Raritan stroomdistributieproducten de uptime en beschikbaarheid door power management producten eenvoudiger op verschillende locaties op afstand in te zetten, te besturen en te beheren. Naturally Compatible met DCIM-software, stellen Raritan power distributie producten u in staat om eenvoudig nieuwe omgevingsmonitoring- en toegangscontroleapparaten te schalen en bruikbare inzichten te verzamelen voor snellere, slimmere besluitvorming.

Neem contact met ons op voor een offerte en advies!

Met de product selector van raritan kiest u eenvoudig de juiste pdu voor u. Vraagt u vervolgens bij ons naar een offerte voor uw product(en)

Naar de product selector

Raritan PDU's

Raritan PDU

PX Intelligent Rack PDUs

De PX Intelligent Rack PDU-serie biedt betrouwbare stroomverdeling voor IT-apparatuurkasten. Het biedt meting op het niveau van de inlaat-, uitlaat- en PDU-stroomonderbreker. Er zijn meer dan 600 kant-en-klare modellen beschikbaar, waarvan er tientallen op voorraad zijn en klaar zijn voor verzending. Ondersteuning voor 120 tot 400 V: enkel- of driefasen. Vormfactoren van nul tot 3U. Plus ondersteuning voor milieumonitoring

Datasheet PX Intelligent Rack PDU

1.5 Billion Hours of Runtime
Trusted by 9 of the Top 10 Fortune 500 Technology Companies
30 Years of Data Center Expertise
Over 200 New Custom Designs Developed Per Year

 

    

PXE Metered Rack PDUs

De Raritan PXE-serie PDU's met meters is ontworpen voor kleine tot middelgrote datacenters. Het biedt een betrouwbare stroomverdeling en meting op het niveau van de inlaat- of PDU-stroomonderbreker. Het ondersteunt omgevingssensoren voor het bewaken van temperatuur, vochtigheid, luchtstroom, lekken en meer. De PXE maakt het gemakkelijk om weloverwogen beslissingen te nemen over capaciteitsplanning. Gebruik het om de beschikbaarheid en energie-efficiëntie te vergroten.

Datasheet PXE

PX Inline Meters

Single and Three-Phase Inline Power Metering

De PX-3000 Serie Inline Power Meters vereenvoudigt het beheer van het stroomverbruik en de omgevingscondities in het datacenter, terwijl u de stroom op toegewezen circuits kunt monitoren. Het is niet nodig om IT-apparatuur te verwijderen of opnieuw te bekabelen. Sluit de inline-meter eenvoudig aan op bestaande circuits en ontvang realtime bewaking op afstand, inclusief stroom (ampère), spanning, vermogen (kVA, kW) en energieverbruik (kWh) tot +/- 1% nauwkeurigheid. Bovendien zijn ze klaar om de temperatuur- en vochtigheidsmonitoring in het rek te ondersteunen.

Datasheet PX Inline Meter

Rack Transfer Switches

Raritan's hybride rack transfer switch systeem is het eerste ter wereld dat zowel elektromechanische relais als siliciumgestuurde gelijkrichters (SCR's) aanbiedt om de beperkingen van een traditionele automatische overdrachtsschakelaar (ATS) te overwinnen. Het biedt lastoverdrachttijden die vergelijkbaar zijn met die van een statische overdrachtsschakelaar (STS), energiezuiniger en tegen een veel toegankelijkere prijs. Het is ook de eerste ter wereld die inlaat-, uitlaat- en vertakkingsniveau-vermogensmeting biedt; en outlet-level switching voor een betere vermogensregeling op afstand.

Datasheet Rack transfer switch

Raritan's rack transferswitch biedt:

Current sampling van 4.800 keer per seconde voor belastingsoverdrachten binnen 4 tot 8ms.
Overmaatse relais met een nominaal vermogen van 48A en SCR's van 70A, ook al zijn de omschakelaars bedoeld voor 16A- en 32A-belastingen.
Relay contact luchtspleet van 3,3 mm versus de 0,6 mm opening gebruikt in de meeste relais van de transfer switches op de markt om elektrische vonkoverslag te voorkomen.
Twee single throw relais in plaats van één double throw relais (een enkel storingspunt) om betrouwbare uit-fase overdrachten te ondersteunen.
Niveau-meting van inlaat-, uitlaat- en aftakkingskring.
Op afstand schakelen van stopcontacten.

Branch Circuit Monitor

Een bestaande faciliteit achteraf inbouwen of uitbreiden? Wil je een gloednieuwe bouwen? Met de BCM van Raritan kunt u de energiekosten verlagen, het stroomverbruik bijhouden en downtime voorkomen - in een mum van tijd!

De meeste branch circuit monitoring (BCM) -systemen zijn duur; moeilijk te installeren, configureren en gebruiken. Maar het nieuwste BCM-ontwerp van Raritan maakt het eenvoudig en betaalbaar om stroomopwaarts van rekken voor IT-apparatuur te monitoren.

Krijg real-time overzichten van elektrische capaciteit en stroomverbruik op het paneelbord, vloer PDU, RPP of overhead busway. Meet kWh met ISO / SEC +/- 0,5% nauwkeurigheid bij facturering en klanten van terugboeking voor energiekosten. En ontvang meldingen wanneer een stroom de limiet van een onderbreker nadert.

Datasheet Branch Circuit Monitor