Seada G-Serie Videowall Controllers

Seada G44

G44 HDMI

De G44 HDMI-versie van de videowall controller accepteert maximaal 4 HDMI-ingangen en geeft deze weer op 4 verschillende schermen, elk met een resolutie tot 4K @ 60fps 4:4:4. Met G44 kan de gebruiker niet alleen een enkele invoer op alle vier de schermen weergeven, maar ook verschillende invoervideo's op verschillende schermen weergeven die werken als een matrix switcher.

Naast de videowall- en matrixschakelmogelijkheden, kan de G44 ook fungeren als presentatieswitcher - waardoor de gebruiker audio van een van de 4 ingebouwde digitale audio-ingangen of 4 analoge audio-ingangen kan toewijzen aan een van de uitgangen. Dit maakt de G44 niet alleen een geweldige oplossing voor narrowcasting, broadcasting en beveiliging, maar ook voor vergader- en conferentieruimtes.

De G44-controller kan eenvoudig worden geconfigureerd via een IP / seriële poortverbinding met een Windows-pc, waarop de beheersoftware wordt uitgevoerd, vanaf het voorpaneel van de unit of via controllers van derden. De op Windows gebaseerde software biedt een gebruiksvriendelijke GUI, waardoor de systeemconfiguratie aanzienlijk wordt vereenvoudigd. G44-controllers kunnen, eenmaal geconfigureerd, stand-alone draaien zonder de verbinding met de besturings-pc.

Handleiding en informatie G44

G44 Videowall

G88 HDMI

De G88 videowall controller accepteert maximaal 8 HDMI-ingangen en geeft deze weer op 8 verschillende schermen, elk met een resolutie tot 4K @ 60fps. Met G88 kan de gebruiker niet alleen een enkele invoer op alle acht schermen weergeven, maar ook verschillende invoervideo's op verschillende schermen weergeven die werken als een matrixschakelaar.

Naast de videowall- en matrixschakelmogelijkheden, kan de G88 ook fungeren als presentatieswitcher, waardoor de gebruiker audio van de ingebouwde digitale audio-ingang of analoge audio-ingang kan toewijzen aan de uitgang. Dit maakt de G88 een geweldige oplossing, niet alleen voor narrowcasting, broadcasting en beveiliging, maar ook voor vergader- en conferentieruimtes.

De G88-controller kan eenvoudig worden geconfigureerd via een IP / seriële poortverbinding met een Windows-pc, waarop de beheersoftware wordt uitgevoerd, vanaf het voorpaneel van het apparaat of via controllers van derden. De op Windows gebaseerde software biedt een gebruiksvriendelijke GUI, waardoor de systeemconfiguratie aanzienlijk wordt vereenvoudigd. G88-controllers kunnen, eenmaal geconfigureerd, stand-alone draaien zonder de verbinding met de besturings-pc.

Datasheet G88

G88 Videowall