Seada SolarWall HD Multiviewers

SolarWall HD Multiviewers zijn SEADA's videobesturingssystemen die zijn ingebouwd in een compact 1RU-chassis. Ze zijn in staat om volledig onafhankelijke 9 SDI- of 5 SDI- en 4 HDMI-videobronnen te monitoren op een HDMI- of SDI-enkel HD-scherm. Het zijn extreem flexibele en snel schakelende multiviewers, waardoor het perfect is voor toepassingen zoals omroep, beveiliging, directiekamer, tv-studio enzovoort.

SolarWall HD-multiviewers ondersteunen automatisch scaling zodat afbeeldingen overal op het scherm kunnen worden verkleind en gepositioneerd. Ze ondersteunen een breed scala aan creatieve lay-outs, waaronder gesplitst, naast elkaar, beeld-in-beeld, overlappende vensters en zelfs in een solo-weergave voor weergave op volledig scherm van een enkele bron. Ze ondersteunen maximaal 40 vooraf ingestelde aangepaste lay-outs en ook de lay-out-looping-functionaliteit, waardoor het systeembeheer uiterst eenvoudig is.

SolarWall HD multiviewers zijn eenvoudig in te stellen en te bedienen, met behulp van ofwel een standaard Windows-pc voor toegang tot de intuïtieve besturingssoftware van SEADA, of via een command interface via de RS-232- of Ethernet-poort.

Datasheet SWHD Multiviewers

Er zijn 2 typen Multiviewers van Seada:

 

 

Multiviewer