Seada SolarWall Controllers

Solarwall

SEADA Technology produceert een reeks videowallcontrollers voor veel verschillende toepassingen. De Solar Wall-familie van controllers is geschikt voor de meest complexe Command & Control-toepassingen, waaronder beveiliging, leger, transport en procesbesturing.

Gebruikmakend van de nieuwste crossbar en high-speed FPGA-technologie, hebben alle controllers een speciale systeemarchitectuur en een ingebouwd besturingssysteem. De controllers van Seada Technology zijn daardoor in staat om verbeterde beveiliging en 24/7 betrouwbaarheid te bieden.

Onze videowall-systemen zijn niet alleen in staat om allerlei universele signalen op te vangen, zoals DVI, HDMI en SDI, maar kunnen ook IP-streamingsignalen decoderen. Bovendien zijn ze uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder HDbaseT en optische vezel, om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen.

De Solar Wall 2000 is onze instapcontroller en biedt systemen met maximaal 144 grafische uitgangen en maximaal 128 HD- of 512 SD-ingangen. Deze serie ondersteunt twee video-overlay-vensters per scherm.

De Solar Wall 4000-familie wandcontrollers profiteert van een veel grotere bandbreedte. De 4000 ondersteunt vier overlay-vensters per scherm tegelijkertijd. Deze serie is de perfecte oplossing voor toepassingen waarbij video-ingangen meer dan twee keer zo groot zijn als het aantal display-uitgangen en alle ingangen tegelijkertijd op de videowall moeten worden weergegeven.

Een van de meest geavanceerde controllers van Seada Technology is de Solar Wall 8000. Deze serie ondersteunt een resolutie tot 4K op zowel ingangs- als uitgangskanalen.

De videowallcontrollers uit de SolarWall Pro-serie zijn de meest geavanceerde oplossing die beschikbaar is via SEADA-technologie. Ze zijn gebaseerd op de allernieuwste PCI Express-technologie en bieden uitstekende prestaties en flexibiliteit voor videomuurtoepassingen, ondersteunen videomuren met KVM-functies, invoervoorbeeld, scrollende tekst op het scherm, enzovoort.

Solarwall 2000

De SW2000-familie van videowallcontrollers zijn hoogwaardige systemen die zijn gebaseerd op pure hardware-architectuur. Ze zijn ideaal voor de meeste videowall toepassingen, variërend van narrowcasting tot command and control. Door gebruik te maken van de crossbar-technologie en snelle FPGA, bieden SW2000-controllers systemen met maximaal 144 grafische HD-uitgangen en maximaal 128 HD-video-opnamekanalen.

De SW2000-controllers ondersteunen maximaal twee video-overlay-vensters per scherm. De indeling van de ramen kan worden geconfigureerd met SW-Control, software voor muurbeheer.

SW2000-controllers bieden extreem snelle opstartprestaties en een virus- en softwareconflictvrije werkomgeving, die een 24/7 probleemloze operationele capaciteit garandeert.

Productinformatie sheet Solarwall 2000

 

 

 

Solarwall 4000

De SW4000-familie van controllers met hoge bandbreedte ondersteunt de weergave van vier video-overlay-vensters per weergavescherm. Deze serie is de perfecte oplossing voor toepassingen waarbij het aantal video-ingangen meer dan het dubbele is van het aantal beeldschermen.

Door gebruik te maken van de allernieuwste Crossbar en snelle FPGA-technologie, kunnen de SW4000-controllers 72 uitgangen en maximaal 128 HD-ingangen gebruiken, met behulp van een enkel chassis.

De lay-out van vensters kan worden geconfigureerd met behulp van onze universele beheersoftware SW-Control, die flexibiliteit biedt binnen een intuïtieve interface.

De SW4000-controllers zijn pure hardwarematige systemen die extreem snelle opstarttijden bieden. Bovendien profiteren de systemen van een werkomgeving zonder virussen en softwareconflicten, waardoor ze 24/7 probleemloos kunnen werken.

Datasheet SW4000

 

 

 

 

Solarwall 8000

Met zijn 8U-chassis ondersteunt SW8008 een videowall met maximaal 8 UHD-schermen en kan hij 64 uitvoervensters tegelijkertijd uitvoeren. Het is in staat om alle soorten digitale en analoge signalen op te vangen: DVI-, HDMI-, 3G / HD-SDI-, Component- en CVBS-signalen. Naast de mogelijkheid om 4K-inhoud vast te leggen, ondersteunt het ook om IP-streamingsignalen in dezelfde controller te decoderen en vast te leggen. Dankzij HDCP-conformiteit kan de SW8008 met inhoud beveiligde HD-signalen vastleggen en weergeven.

SW8008 is flexibel in uitvoer- en invoerconfiguratie. Het kan worden aangepast voor de klanten en ook gemakkelijk worden geüpgraded door simpelweg de invoer- / uitvoerkaarten in het chassis te wijzigen.

Datasheet SW8000