SmartAVI KVM Switches

KVM switches en extenders stellen gebruikers in staat om meerdere computers te besturen vanaf een computer die elders staat. KVM staat voor Keyboard, Video en Muis en de functionaliteit geeft gebruikers volledige controle over verbonden desktops en servers vanaf een aparte werkplek. Met configuraties die maximaal acht poorten bevatten, kan KVM-beheer operaties transformeren en stroomlijnen. SmartAVI is een toonaangevende fabrikant van KVM-switches en -extenders, inclusief HDMI-, DVI-, VGA- en glasvezelconnectiviteit.

D2H-4P

Ultra-HD 4K DisplayPort-naar-HDMI KVM-switch met USB 2.0 en volledige video-emulatie.

D2H-4P is een speciale multi-platform KVM-switch die vier 4K-computers kan beheren via één centraal werkstation. De D2H-4P is gebouwd met Ultra HD HDMI-uitgangen, en is de eerste Displayport-switch die volledige video-emulatie rechtstreeks vanaf het apparaat aanbiedt. Met D2H-4P zorgt volledige EDID-ondersteunde HDMI-video-emulatie voor visuele werkruimten en worden schermresoluties elke keer onthouden: eenvoudig!

De D2H-4P voldoet aan DisplayPort 1.2 en HDMI en ondersteunt schermresoluties tot 4K Ultra-HD (3840x2160 @ 30Hz) voor opmerkelijke en responsieve video-emulatie. Bovendien is de D2H-4P USB-randvriendelijk, compatibel met printers, toetsenborden en muizen. De D2H-4P is ook eenvoudig te bedienen met zowel een eenvoudige interface op het voorpaneel als met RS-232-functionaliteit.

Product Data Sheet>

The D2H-4P is ook te verkrijgen in 4, 8 and 16 poort. Neem contact met ons op voor een offerte!

D2H-4P

D2H-4P

HKM-02

HDMI-, stereo-audio- en USB 2.0 KVM-switch: bedien twee computers vanaf één werkstation.

De HKM-serie wordt geleverd in 2-poorts, 4-poorts en als een Pro-serie met usb 3.0.


Product data sheet HKM-02>

Product data sheet HKM-PRO>

 

 

HKM-02

HKM-02

SKM-04

Beheer toetsenbord- en muisbewerkingen op vier computers vanaf één werkstation.

Met de SKM-04 kunnen gebruikers de KM-functies (toetsenbord en muis) van vier verbonden computers beheren, inclusief multi-head computers. Met ondersteuning van meerdere beeldschermen per computer kunnen gebruikers de ultieme KM-omgeving creëren. Dit kan een superieure oplossing zijn voor het bedienen van een KVM-switch, vooral bij multi-head computers. Gebruikers kunnen eenvoudig de monitoren rechtstreeks op de computers aansluiten en de SKM-04 gebruiken om te schakelen tussen computers voor KM-bediening.

De SKM-04 is volledig driverloos en vereist geen software of updates (hoewel het apparaat geschikt is voor firmware-updates). Het is compatibel met vrijwel elke pc en alle belangrijke besturingssystemen zonder softwaredownloads en ondersteunt alle USB 2.0-apparaten. Met volledige USB-toetsenbord- en -muisemulatie biedt de SKM-04 de grootst mogelijke gebruikersvriendelijke bediening. Bovendien stelt het apparaat gebruikers in staat om KM-functies op één computer te besturen, terwijl tegelijkertijd de verbinding van andere USB-randapparatuur op een andere aangesloten computer wordt onderhouden, zonder onderbreking, voor een betere workflow.

Product Brochure SKM-04>

Deze is ook verkrijgbaar als SKM-08 waarmee tot 8 pc's kunnen worden bediend.

SKM-04

SKM-04