Display Port / KVM Switches

 

DPN-4P - 4-port DisplayPort KVM switch

DisplayPort KVM switch met 4 poorten: bedien USB-toetsenbord-muisfuncties van maximaal vier computers vanaf één werkstation.

DPN-4P is een speciale multi-platform KVM switch die het beheer van vier 4K-computers via een enkele DisplayPort-monitor, USB-toetsenbord, USB-muis en andere USB 2.0-apparaten. DisplayPort is een van de nieuwste manieren in display connectiviteit die top kwaliteit high-definition video levert, en dit apparaat is DisplayPort 1.2 compatibel met ondersteuning voor resoluties tot 4K HD (3840x2160 @ 30Hz). HDMI en DVI video verbindingen worden ondersteund en de inrichting is achterwaarts compatibel met eerdere versies DisplayPort.

De USB emulatietechnologie gebruikt door DPN-4P maakt directe sneltoets schakelsysteem via USB aangesloten toetsenbord en muis. Extra USB-randapparatuur kan worden aangesloten, zoals een USB-printer. RS-232 controle en frontpaneel switching ondersteund.

Product sheet DPN-4P

Neem contact op voor een offerte

DPN-4P

DPN-4Duo - 4-Port Dual-Head Displayport KVM switch

4-Port Dual-Head Displayport KVM-schakelaar: bedien USB-toetsenbord-muisfuncties van maximaal vier computers vanaf één werkstation.

DPN-4Duo is een speciale multi-platform KVM switch de ideale oplossing voor het beheer van maximaal toetsenbord en muis functies van vier computers op afstand, met toegang tot 4K DisplayPort 1.2 video via dual-head connectoren.

De tweekoppige DP videoconfiguratie van de DPN-4Duo gebruikers toestaat om beelden externe systemen met twee lokale monitors resoluties tot 4K (3840x2160 @ 30Hz). HDMI en DVI video verbindingen worden ook ondersteund via adapters (afzonderlijk verkrijgbaar), en de inrichting is achterwaarts compatibel met eerdere versies DisplayPort.

De DPN-4Duo beschikt over USB-toetsenbord-muis emulatie, die de onmiddellijke sneltoets bron schakelen mogelijk maakt. Daarnaast is de DPN-4Duo biedt asynchrone onafhankelijk schakelen met zowel de KVM en randapparatuur USB-poorten, zodat gebruikers documenten en bestanden van scanners, printers, harde schijven op te slaan, en nog veel meer op aangesloten computersystemen.

Product Sheet DPN-4DUO

DPN-4DUO

DPN-4Quad - 4-Port quad head DisplayPort KVM switch met USB 2.0 en stereo audio support

DPN-4Quad is een speciale multi-platform KVM switch die het beheer van maximaal 4 verschillende computers door middel van vier DisplayPort-monitoren, een USB-toetsenbord en muis, een enkele set luidsprekers en een USB 2.0-apparaat.
De USB emulatietechnologie gebruikt door DPN-4Quad maakt directe hotkey schakelsysteem via een externe USB-toetsenbord en muis. DPN-4Quad levert hoge resoluties tot 4K (3840x2160 @ 30Hz) met nul pixel verlies van TMDS.

Product sheet DPN-4QUAD

Contact

DPN-4Quad

D2H-4P - Ultra-HD 4K DisplayPort naar HDMI KVM switch

Ultra-HD 4K DisplayPort-naar-HDMI KVM-switch met USB 2.0 en volledige video-emulatie.

D2H-4P is een speciale multi-platform KVM-switch die vier 4K-computers kan beheren via één centraal werkstation. De D2H-4P is gebouwd met Ultra HD HDMI-uitgangen, en is de eerste Displayport-switch die volledige video-emulatie rechtstreeks vanaf het apparaat aanbiedt. Met D2H-4P zorgt volledige EDID-ondersteunde HDMI-video-emulatie voor visuele werkruimten en worden schermresoluties elke keer onthouden: eenvoudig!

De D2H-4P voldoet aan DisplayPort 1.2 en HDMI en ondersteunt schermresoluties tot 4K Ultra-HD (3840x2160 @ 30Hz) voor opmerkelijke en responsieve video-emulatie. Bovendien is de D2H-4P USB-randvriendelijk, compatibel met printers, toetsenborden en muizen. De D2H-4P is ook eenvoudig te bedienen met zowel een eenvoudige interface op het voorpaneel als met RS-232-functionaliteit.

Product Data Sheet>

De D2H-4P is ook te verkrijgen in 4, 8 and 16 poort. Neem contact met ons op voor een offerte!

Contact

D2H-4P

D2H-4P

D2H-4P-Quad - 16-Port DisplayPort In and 4-Port HDMI Out KVM Switch

D2H-4P-Quad is een speciale multi-platform KVM switch die het beheer doet van vier 4K-computers via een enkele KVM-werkstation. Gebouwd met ultra-HD ready HDMI-uitgangen, de D2H-4P-Quad is de eerste Displayport schakelaar op de markt om volledige video emulatie direct aan te bieden uit het apparaat. Tot nu toe verloren DisplayPort switches geëmuleerd beeld wanneer ze losgekoppeld worden van monitors, wat leidt tot verwarring en desorganisatie bij het opnieuw aansluiten.

Met D2H-4P-Quad, full-EDID bijgestaan ​​HDMI-video-emulatie zorgt voor visuele werkruimten en schermresoluties worden onthouden elke keer: simpel!
De D2H-4P-Quad DisplayPort 1.2 en HDMI, ondersteunt resoluties tot 4K Ultra-HD (3840x2160 @ 30Hz) voor opmerkelijk en responsieve video emulatie. Daarnaast is de D2H-4P-Quad is USB-randapparatuur-vriendelijke, compatibel met printers, toetsenborden en muizen. De D2H-4P-Quad is ook gemakkelijk te bedienen met een simpel frontpaneel interface en RS-232-functionaliteit.

Product sheet D2H-4P-QUAD

D2H-4P-Quad