DVI / KVM Switches

SM-DVN-2S | 2-Port DVI-I Dual Link KVM Switch met Audio and USB 2.0 Support

De SM-DVN-2S is een speciale multi-platform KVM-switch die tot 2 verschillende computers kan beheren via een enkele monitor, USB-toetsenbord & amp; muis, een set luidsprekers en USB-apparaten zoals printers, geheugen apparaten, scanners, enz.

De video-aansluitingen op het apparaat zijn DVI-I, wat ondersteuning voor HDMI-gebruik mogelijk maakt met goedkope passieve adapters of kabels. Bij gebruik van een DVI- of HDMI-monitor kunnen computers een combinatie zijn van ofwel DVI of HDMI.

De SM-DVN-2S ondersteunt resoluties tot 2560x1600 @ 60Hz zonder pixelverlies door TMDS-signaal correctie.

Productsheet SM-DVN-2S

Handleiding SM-DVN

 

 

SM-DVN-2S

SM-DVN-2D | 2-Port Dual Head DVI-I Dual Link KVM Switch with Audio and USB 2.0 Support.

De SM-DVN-2D is een speciale multi-platform KVM-switch die tot 2 verschillende computers kan beheren via twee monitoren, USB-toetsenbord en muis, een set luidsprekers en USB-apparaten zoals printers, geheugen apparaten, scanners, enz.

De video-aansluitingen op het apparaat zijn DVI-I, wat ondersteuning voor HDMI-gebruik mogelijk maakt met goedkope passieve adapters of kabels. Bij gebruik van een DVI- of HDMI-monitor kunnen computers een combinatie zijn van ofwel DVI of HDMI.

De SM-DVN-2D ondersteunt resoluties tot 2560x1600 @ 60Hz zonder pixelverlies door TMDS-signaal correctie.

Productsheet SM-DVN-2D

Handleiding SM-DVN

 

 

SM-DVN-2D

DVN-4Pro 4-Poort cross-platform DVI-D KVM switch met USB 2.0

4-poorts cross-platform DVI-D KVM-schakelaar met USB 2.0-sharing, stereo audio, RS-232-besturing en TMDS-signaalcorrectie.

DVN-4Pro is een speciale multi-platform KVM switch die het beheer van maximaal 4 verschillende computers via een enkele DVI-D-monitor, USB-toetsenbord en muis, een enkele set luidsprekers en een USB 2.0-apparaat.

De USB emulatietechnologie gebruikt door DVN-4Pro maakt directe hotkey schakelsysteem via een externe USB-toetsenbord en muis. DVN-4Pro gebruikt enkele verbinding connectoren leveren van hoge resoluties tot 1920x1200 pixel met nul verlies van TMDS signaalkorrektie.

De DVN-Pro zijn ook in 8 poort en 16 poort beschikbaar. Zie productbrochures hieronder:

Productsheet DVN-4Pro

Productsheet DVN-8Pro

Productsheet DVN-16Pro

DVN-4PRO

DVN-4Pro-DL 4-poorts cross-platform dual-link DVI-D KVM-schakelaar met USB 2.0

4-poorts cross-platform dual-link DVI-D KVM-schakelaar met USB 2.0-sharing, stereo audio, RS-232-besturing en TMDS-signaalcorrectie.

DVN-4Pro-DL is een speciale multi-platform KVM switch die het beheer van maximaal vier verschillende dual-link computers via een enkele DVI-D-monitor, USB-toetsenbord en muis, een enkele set luidsprekers en een USB 2.0-apparaat.

De USB emulatietechnologie gebruikt door DVN-4Pro-DL maakt directe hotkey schakelsysteem via een externe USB-toetsenbord en muis. DVN-4Pro-DL maakt gebruik van dual-link connectors leveren van hoge resoluties tot 2560x1600 (@ 60Hz) of tot 1920x1200 (@ 60Hz) voor single-link verbindingen.

Productsheet DVN-4Pro-DL

DVN-4Pro-DL

DVN-4Duo - 4-poorts DVI-D KVM-schakelaar met USB 2.0-sharing

4-poorts DVI-D KVM-schakelaar met USB 2.0-sharing, stereo audio en ondersteuning voor twee DVI-monitors.

DVN-4Duo is een speciale multi-platform KVM switch die het beheer van maximaal 4 verschillende computers via twee DVI-D-monitoren, een USB-toetsenbord en muis, een enkele set luidsprekers en een USB 2.0-apparaat.

De USB emulatietechnologie gebruikt door DVN-4Duo maakt directe hotkey schakelsysteem via een externe USB-toetsenbord en muis. DVN-4Duo gebruikt enkele verbinding connectoren leveren van hoge resoluties tot 1920x1200 pixel met nul verlies van TMDS signaalkorrektie.

De DVN-4DUO is ook met Dual link Beschikbaar. Zie onder de productsheets:

Productsheet DVN-4DUO

Productsheet DVN-4DUO-DL (Dual Link)

 

 

DVN-4DUO

DVN-4Quad - 4-poorts DVI-D KVM-switch voor max 4 DVI monitoren

4-poorts DVI-D KVM-schakelaar met USB 2.0-sharing, stereo audio en ondersteuning voor maximaal vier DVI-monitoren.

DVN-4Quad is een speciale multi-platform KVM switch die het beheer van maximaal 4 verschillende computers door middel van vier DVI-D-monitoren, een USB-toetsenbord en muis, een enkele set luidsprekers en een USB 2.0-apparaat.

De USB emulatietechnologie gebruikt door DVN-4Quad maakt directe hotkey schakelsysteem via een externe USB-toetsenbord en muis. DVN-4Quad gebruikt enkele verbinding connectoren leveren van hoge resoluties tot 1920x1200 pixel met nul verlies van TMDS signaalkorrektie.

De DVN-4QUAD is ook als Dual Link beschikbaar. Zie hieronder de productsheets:

Productsheet DVN-4QUAD

Productsheet DVN-4QUAD-DL (dual link)

DVN-4QUAD