HDMI / KVM Switches

SM-UHD-2S | 2-Port HDMI KVM Switch with Audio and USB 2.0 Support

Met de SM-UHD-2S KVM-switch kunnen twee computers met 4K enkele HDMI-video-uitgang worden bediend via een enkele consoleset van USB-toetsenbord / muis / hub, microfoon, luidspreker en scherm.

De SM-UHD-2S KVM Switch heeft ingebouwde USB 2.0-compatibele en 3,5 mm mini-stereopoorten maken het delen van het USB-toetsenbord / muis / hub, luidspreker en microfoon tussen de aangesloten computers.

Het schakelen tussen de aangesloten computers wordt uitgevoerd met behulp van de sneltoetsopdrachten, op het voorpaneel of het toetsenbord. Het opzetten van het product is snel en eenvoudig zonder software te installeren, dus u kunt meteen aan de slag.

SM-UHD-2S - Datasheet

SM-UHX-2D | 2-Port Dual-Head HDMI & DP KVM Switch with Audio and USB 2.0 Support

Met de SM-UHX-2D KVM-switch kunnen twee computers met dubbele 4K HDMI-video-uitgang via een enkele computer worden bediend consoleset van USB-toetsenbord / muis / hub, microfoon, luidspreker en display.

De SM-UHX-2D KVM-switch heeft ingebouwde USB 2.0-compatibele en 3,5 mm mini-stereopoorten voor het delen van het USB-toetsenbord / muis / hub, luidspreker en microfoon tussen de aangesloten computers.

Het schakelen tussen de aangesloten computers wordt uitgevoerd met behulp van de sneltoetsopdrachten op het voorpaneel of het toetsenbord. Het instellen van het product is snel en eenvoudig zonder software te installeren, zodat u direct aan de slag kunt.

SM-UHX-2D - Datasheet

HKM-02 - HDMI-, stereo-audio- en USB 2.0 KVM-switch

HDMI-, stereo-audio- en USB 2.0 KVM-switch: bedien twee computers vanaf één werkstation.

De HKM-serie wordt geleverd in 2-poorts, 4-poorts en als een Pro-serie met usb 3.0.


Product data sheet HKM-02>

Product data sheet HKM-PRO>

De HKM-02 is ook te verkrijgen in 4 poort. Neem contact met ons op voor een offerte!

Neem contact met ons op voor een offerte

HKM-02

HKM-02

HKM-PRO - 3-poorts HDMI, stereo audio en USB 3.0 KVM switch

3-poorts HDMI, stereo audio en USB 3.0 KVM-schakelaar: bedien drie computers vanaf een enkel werkstation.

De HKM-PRO is een cutting edge HDMI KVM (toetsenbord, video en muis) schakelaar perfect verzorgd voor de nieuwste AV-technologie. Drie HDMI slots, twee USB 3.0 type A poorten, drie USB 3.0 Type B poorten, audio invoer / uitvoer wordt een MHL / Android poort en twee USB 2.0 type A poorten maken het HKM-PRO ultiem Switch op de markt.

Met de groeiende populariteit van USB 3.0-apparaten, maar ook, de HKM-PRO is de ideale manier voor gebruikers om up to date te blijven met al hun KVM behoeften.
De HKM-PRO ondersteunt hot-key switching, waardoor het gemakkelijker dan ooit om te schakelen tussen computers maakt. De HKM-PRO ook volledig emuleert USB toetsenbord en muis functies, waardoor aangesloten computers normaal opstarten zonder toetsenbordfouten.

Productsheet HKM-PRO

HKM-PRO

UHDN-4P - 4K ULTRA HD 4-Port HDMI (4K/60Hz) KVM switch with USB 2.0 and audio support

UHDN-4P is een multi-platform Switch die het beheer doet van vier 4K computers via een enkele KVM. Gebouwd met UltraHD ready HDMI-uitgangen, is de UHDN-4P de eerste HDMI KVM-switch op de markt om volledige 4K bij 60 Hz direct aan te bieden uit het apparaat. Tot nu toe, verloren switches HDMI  geëmuleerd beeld wanneer ze losgekoppeld werden van monitoren, wat leidt tot verwarring en desorganisatie bij het opnieuw aansluiten.

De UHDN-4P, full-EDID bijgestaan ​​HDMI-video-emulatie zorgt voor visuele werkruimten en schermresoluties worden elke keer onthouden: simpel!
De UHDN-4P ondersteunt HDCP en resoluties tot 4K Ultra-HD (3840x2160 60Hz) en gevoelige EDID emulatie. Daarnaast is de UHDN-4P USB-randapparatuur-vriendelijk, compatibel met printers, toetsenborden en muizen. De UHDN-4P is ook gemakkelijk te bedienen met een simpel frontpaneel interface en RS-232 of hot-keys.

Product sheet UHDN-4P

UHDN-4P