KM (Keyboard / Muis) Switches

SKM-04 - USB Keyboard Muis Switch

Beheer toetsenbord- en muisbewerkingen op vier computers vanaf één werkstation.

Met de SKM-04 kunnen gebruikers de KM-functies (toetsenbord en muis) van vier verbonden computers beheren, inclusief multi-head computers. Met ondersteuning van meerdere beeldschermen per computer kunnen gebruikers de ultieme KM-omgeving creëren. Dit kan een superieure oplossing zijn voor het bedienen van een KVM-switch, vooral bij multi-head computers. Gebruikers kunnen eenvoudig de monitoren rechtstreeks op de computers aansluiten en de SKM-04 gebruiken om te schakelen tussen computers voor KM-bediening.

De SKM-04 is volledig driverloos en vereist geen software of updates (hoewel het apparaat geschikt is voor firmware-updates). Het is compatibel met vrijwel elke pc en alle belangrijke besturingssystemen zonder softwaredownloads en ondersteunt alle USB 2.0-apparaten. Met volledige USB-toetsenbord- en -muisemulatie biedt de SKM-04 de grootst mogelijke gebruikersvriendelijke bediening. Bovendien stelt het apparaat gebruikers in staat om KM-functies op één computer te besturen, terwijl tegelijkertijd de verbinding van andere USB-randapparatuur op een andere aangesloten computer wordt onderhouden, zonder onderbreking, voor een betere workflow.

Product Brochure SKM-04>

Product Brochure SKM-08>

De SKM-04 is ook te verkrijgen in 8 poort (SKM-08). Neem contact met ons op voor een offerte!

Contact

SKM-04

SKM-04

MU-88 - 8X8 transparante USB 2.0-matrixswitch

8X8 transparante USB 2.0-matrixschakelaar - beheer eenvoudig tot 8 computers of transparante USB 2.0-apparaten vanaf acht aangesloten werkstations.

De MU-88 is een 8x8 transparante USB 2.0 matrix switch: er kunnen maximaal acht gebruikers te controleren en te delen elke acht externe computers van USB 2.0 uitgerust werkstations. Perfect voor control rooms en multi-user toezicht op stations, de MU-88 blinkt uit in de bespoediging van workflow want door het controleren van systemen op afstand via een USB-randapparatuur, zoals toetsenborden, muizen, en nog veel meer.
Het beheersen van de MU-88 is eenvoudig dankzij de eenvoudige maar robuuste ontwerp SmartAVI's.

Onze twee tweeknoopslijst control frontinterface kunnen gebruikers wisselen tussen de verbonden systemen en apparaten druk op de knop. Bovendien, MU-88 is voorzien van een web-based control interface die uitgebreide kennis van aangesloten randapparatuur biedt via het internet.

De MU-88 maakt het gemakkelijk voor meerdere gebruikers te beheren en te schakelen tussen een groot aantal USB uitgeruste apparaten in een keer, zonder het ongemak van het hebben herhaaldelijk opstaan ​​van hun werkstations. Voor gecentraliseerde besturing van transparante USB 2.0, niet verder dan het MU-88 matrixschakelaar powered by SmartAVI.

Productbrochure MU-88>

MU-88