Multiview / KVM Switches

HDMV-KM

4-Poort HDMI/USB KVM Multiviewer met "Fast Switching" via Muis

De HDMV-KM combineert de op comfort gerichte gevoeligheden van SmartAVI's Multiverviewer-serie met de krachtige functionaliteit van een KVM-besturingsoplossing. Hiermee kunnen gebruikers niet alleen tot 4 HDMI-videobronnen tegelijkertijd op één scherm bekijken: het biedt gebruikers de mogelijkheid om vier aangesloten computers te bedienen via USB 2.0-poorten. Door eenvoudigweg een muis van het ene gesimuleerde scherm naar het volgende te slepen, kunnen gebruikers de besturing van de ene computer naadloos overzetten op een andere. 

Product pdf HDMV-KM

 

 

 

HDMV-8X

Bekijk en bewerk tot acht verschillende HD digitale videobronnen tegelijkertijd op één display.

De HDMV-8X is lid van de HD Multiviewer-productreeks van SmartAVI. Hiermee kunnen gebruikers tot acht verschillende HD digitale videobronnen tegelijkertijd op één weergaveapparaat bekijken en bewerken. HDMV-8X ondersteunt USB-toetsenbord- en muisfunctionaliteit, waardoor de gebruiker toegang heeft tot alle acht schermen vanuit één KVM-set.

Verbindingen met videobronnen worden beheerd via HDMI- of DVI-adapters, met geavanceerde weergaveopties zoals dual-mode, quadmode, full-screen mode en andere.
Gebruik dit apparaat om het beheer van meerdere videobronnen te vereenvoudigen door ze te openen en te bedienen via een enkele set bedieningselementen op één display.

Product pdf HDMV-8X